Ona je Madonna... I

Kto by ju nepoznal? Speváčka a herečka, ktorá má za sebou množstvo škandálov, ale i úspechov a nevydarených vzťahov. Fenomenálna, živelná, kontroverzná a nepochybne zaujímavá popová diva to s chlapmi veru nemala jednoduché. Madonna...
madonna_tit

O tom, že Madonna ovplyvnila a pravdepodobne ešte stále ovplyvňuje životy žien (a možno aj mužov) po celom svete, sa nedá pochybovať. A hoci je idolom mnohých, nie každý má prehľad aj o jej súkromnom živote. Prvým vážnejším vzťahom speváčky bol v sedemdesiatych rokoch vzťah s americkým scenáristom Danom Gilroyom, s ktorým mala aj kapelu Breakfast Club. Madonna však kapelu opustila a s Danom sa rozišla. Gilroy sa v roku 1992 oženil s herečkou René Russo, s ktorou žije dodnes.


madonna2


Prvým manželom Madonny osemdesiatych rokov bol herec Sean Pean, za ktorého sa vydala presne v deň svojich dvadsiatych siedmych narodenín. O rok neskôr svojmu manželovi dokonca venovala celý album, ktorý obsahoval aj známu pesničku Papa Don´t Preach. Ako to však u známych osobností býva, ich láska netrvala dlho a manželstvo po štyroch rokoch skončilo. Príčina bola skutočne "originálna" – neprekonateľné rozdiely.


madonna4


Koncom roku 1990 sa speváčka zaľúbila do bisexuálneho modela a hviezdy filmov pre dospelých Tonyho Wardsa, s ktorým bola necelý rok. Madonna si asi vopred neuvedomila, čo znamená mať vzťah s porno hercom.


madonna3


O pár rokov neskôr, v roku 1992, sa začala Madonna stretávať s raperom menom Vanilla Ice. Vzťah však trval len osem mesiacov a bol ukončený zo strany rapera. Tentokrát bol dôvod oveľa zaujímavejší ako pri vzťahu so Seanom Pennom.

 

madonna1

 

Vanilla Ice sa rozišiel s Madonnou po tom, čo vydala knihu s názvom SEX. V tejto kontroverznej knihe totiž Madonna prezradila detaily zo svojho intímneho života, a to sa raperovi príliš nepáčilo.


madonnarodman


Madonna však nezostala dlho sama a prázdne miesto v jej srdci vyplnil úspešný basketbalista Dennis Rodman a po ňom na dlhší čas Carlos Leon, ale o tomto mužovi jej srdca a o ďalších iných až nabudúce...

Foto: SITA/AP, imageamplified.com, ask.com, entertainment.msn.co.nz

Petra  | 25.7.2013, 15:00