Svadba v chateau: Krásky v šatách St. Valentino

Ak si lámete hlavu nad tým, aké svadobné šaty sa hodia do vznešených priestorov chateau, dáme vám pár tipov. Kaštieľ Chateau Béla v sebe skrýva vidiecku krásu aj barokový pátos a šaty zo Svadobného salónu St. Valentino do týchto výnimočných priestorov krásne zapasovali.
st_valentino_titulka_blog_upr
Svadobný deň je o dokonalosti. Všetko by malo navzájom ladiť a dopĺňať sa, aby bol celkový dojem okúzľujúci a vznikla povznesená nálada. A presne tak pristupujeme aj ku každému editoriálu, ktorý vytvárame pre Časopis Nevesta. So Salónom St. Valentino sa nám podarilo zostaviť úžasný výber šiat, vybrať dve krásne modelky Darinku a Lenku, dať dokopy skvelý tím - vizážistku Deni Féher a kaderníka a hairstylistu Istvána Farkasa a nájsť priestory s atmosférou. 
Z fotenia vznikol editoriál Baroková nostalgia, ktorý si môžete pozrieť v novom čísle NevestyAle ako to už býva, tých záberov, ktoré stoja za to, aby vyšli na svetlo sveta, je oveľa viac, ako je miesta v časopise. Preto sa poďte inšpirovať modelmi z aktuálnej sezóny Salónu St. Valentino a zasnívajte sa, aké by to bolo, mať svadbu v kaštieli...

Svadobné šaty Enzoani, model Elista


st_valentino_4

Prepracovaný čipkový korzet prechádza do širokej áčkovej sukne s vlečkou. Tyl vytvára éterický nádych a decentný zlatistý opasok žiarivú bodku na celom outfite.

st_valentino_11

 Svadobné šaty Venus, model Lotos

 V znamení jednoduchej elegancie. Šaty krásne kopírujú postavu a jemné rukávky dodávajú celkovému zjavu nežný romantický nádych.

st_valentino_10

Svadobné šaty Nicole Spose, model Cyrus 

Čipkový korzet oddeľuje od rozviatej A-čkovej sukne zdobený perličkový pás. Španielsky závoj povznáša celkový zjav nevesty, ktorej nechýba francúzsky šarm. 

st_valentino_3

Svadobné šaty Enzoani, model Flora


st_valentino_12

Korzetové šaty zúžené až po kolená s balónovom sukňou splnia neveste hneď dve priania. Vyzdvihnú jej štíhlu postavu a pritom ju neoberú o pocit byť za princeznú.

st_valentino_5

st_valentino_6

Svadobné šaty Mori Lee, model Morena 

st_valentino_8

Korzetové šaty s kvietkami ako stvorené pre romantickú dušu. Nádherne zvýraznia štíhly pás a veľká nadýchaná sukňa podčiarkne veľkoleposť priestorov, kde sa nevesta bude vydávať.

st_valentino_9

Svadobné šaty Eternity, model Lotie


st_valentino_2

Hravé volániky a ľahkosť, ktorá k letu patrí. Žiarivá biela vynikne najkrajšie na tmavovláske s opálenou pokožkou.

st_valentino_7

st_valentino_1

Vôňa levandule a bielych ruží, ktoré lemujú park, by nemali chýbať ani v svadobnej kytici a vo výzdobe. Svadba v kaštieli má v lete úžasné čaro... 

Foto: Chriss by nevesta.sk
Produkcia: Portál nevesta.sk pre časopis NEVESTA
Svadobné šaty a doplnky: Svadobný salón St. Valentino
Modelky: Darina B., Lenka Z./ FASHIONWORLD Management 
Vizáž: Denisa Fehér
Vlasy: István Farkas - BADroom Hair Salon
Priestory: Chateau Béla***** 
Chriss | 24.7.2013, 16:00