Chceš mať publikované foto v časopise NEVESTA?

Ste svadobný fotograf a v archíve máte kopec krásnych svadobných fotografií, ktoré by mala vidieť každá budúca nevesta? Sem s nimi! V novom čísle časopisu NEVESTA bude priestor pre 5 NAJ.
titulka_foto_dna_logo

Svadobná fotografia v sebe koncentruje toľko emócií... Zachytiť ich je však umenie. Ak ste profesionálny svadobný fotograf a svoju prácu milujete, je veľký predpoklad, že vo vašom archíve driemu nádherné momentky alebo portrétne fotografie. 

Portál nevesta.sk vám ponúka možnosť ukázať ich svetu a hlavne budúcim nevestám, ktoré si hľadajú svojho svadobného fotografa.


Od 9. septembra budeme pravidelne uverejňovať blog s najpútavejšími fotografiami, z toho 5 NAJ fotografie budú pravidelne publikované v on-line časopise NEVESTA.


Podmienky

1.

Zaregistrujte sa na portáli nevesta.sk a vo formulári zaškrtnite aj možnosť, že si želáte zaregistrovať sa do Foto dňa. 

Po obdržaní vašej žiadosti a jej akceptácii editorom (najneskôr do 24 hodín) si budete môcť pridávať vaše fotografie na portál.

 

2. 

Vyberte si fotografie, ktoré chcete nahrať do albumu. Denne odporúčame nahrať najviac 5 fotografií (max. veľkosť 600 KB). Nahratím fotografií alebo aktualizáciou vášho fotoalbumu sa dostávate na 1. miesto medzi fotoalbumami. 


Fotografie sú po nahratí okamžite viditeľné vo vašom albume a každý si ich bude môcť prezrieť. Fotografie vybrané redakciou ako Foto dňa budú zobrazené na úvodnej stránke Foto dňa a publikované na FB portálu nevesta.sk. Každý piatok bude tiež publikovaný článok s najpútavejšími fotografiami, z toho 5 NAJ fotografií budú pravidelne publikované v on-line časopise NEVESTA. 

Vždy si treba pozorne prečítať všetky podmienky kvôli ochrane osobných údajov a súhlasu na použitie fotografií na portáli nevesta.sk v on-line Časopise Nevesta.


FAQ


Upozornenie!
Zaslaním fotografie vyjadrujete súhlas so zverejnením vašej fotografie na portáli nevesta.sk a v on-line Časopise Nevesta a našej facebookovskej stránke.

 

Oficiálne pravidlá Foto dňa v úplnom znení

Prečítajte si ich pod týmto odkazom




Foto: nevesta.sk

Kristína  | 9.9.2013, 10:00