Zo zákulisia tvorby letného čísla NEVESTY

Leto milujeme! Lebo fotenia v exteriéroch sú také vzrušujúce... Ešte večer pred fotením nie je jasné, čo si pre nás počasie nachystá. Či bude fúkať ostotešesť a nevestám budú tiecť slzičky po líčkach, alebo spŕchne a na rekvizity ako veterán s otvorenou strechou môžeme zabudnúť...
Backstage z fotenia žaketov Marco Mirelli
zakety_tomasov
Nevieme, čím sme si to zaslúžili, ale pri realizácii letného čísla nám všetko úžasne prialo, a preto mohli vzniknúť krásne letné, vzdušné editoriály. V parku Art Hotela Kaštieľ v Tomášove sme sa zahrali na anglickú kráľovskú noblesu a ženíchov vyobliekali do štýlových svadobných žaketov od Marco Mirelli. K nim dve krásne nevesty v svadobných šatách od Zlatice Hujbertovej a výzdoba a dekorácie z dielne Svadobného a dekoračného štúdia Ambientes. Neskutočná romantika... (titulná backstage fotografia)

bela_valentino

Barokovo nostalgický nádych vládol počas fotenia svadobných šiat zo Salónu St. Valentino v prekrásnych priestoroch Chateau Béla. Skvelý tím v zložení Denisy Féher a Istvána Farkasa vytvorili z Darinky B. a Lenky Z./FashionWorld Management vznešené princezné.

palac_missky

V Paláci Motešiských, kde sa o úžasnú kvetinovú výzdobu postarala Kasolina, sa stretli tri "Missky" a z toho dve sestry :) Pofotili sme tam toho neúrekom... a okrem svadobných šiat aj spoločenské modely od Veroniky Hložníkovej :)

martinka_diamond
dianka_lucka_marika

Lucku K., Dianku K./Heriett models a Martinku D./MiX model management líčila skvelá vizážistka Marika Kadučáková.

kristinka_kleinert 

Súťažné šaty Dana Kleinert by nevesta.sk sme odovzdali šťastnej výherkyni, ktorú vlasový a vizážistický mág Boris Bordács zmenil doslova na bohyňu :) 

marco_istvan_aniko

Na pár dní sme sa veru museli zavrieť aj do ateliéru a nafotiť dokonale farebne zladené outfity Image House for Men Marco Mirelli. S Istvánom Farkasom, Deni Hvorkovou a Borisom Bordácsom bolo o zábavu postarané :) 

marco_istvan

Len pár dní pred vyjdením časopisu sme vybehli do nitrianskych ulíc a nafotili ešte "horúci" model súťažných svadobných šiat od Zlatice Hujbertovej, ktorý ušila špeciálne pre nás a naše čitateľky :) Na Sofii, ktorú líčila a česala Deni Hvorková, ukázali prekrásne... uvidíme, čo na šaty poviete VY :)

sofi_zh_kolaz_upr

Od 15. júla môžete čítať svieže letné číslo! 

Foto: Chriss by nevesta.sk
Kristína  | 14.7.2013, 17:00