Súťaž o svadobný žaket Marco Mirelli!

Staňte sa ženíchom roka na svojej svadbe! Vo svadobnom žakete od Image House for men Marco Mirelli budete neprehliadnuteľní! Stačí, ak sa zapojíte do našej skvelej súťaže, ktorú vyhlasujeme práve teraz!
sutaz_zakety_3

Že obliekať sa je umenie, vie ten, ktorému záleží na tom, ako v spoločnosti zapôsobí. Ak ide o takú nádhernú životnú udalosť, akou svadba určite je, platí to dvojnásobne. 


Ak chcete pôsobiť ako dokonalý svadobný pár, 

vyhrajte exkluzívny svadobný žaket 

z dielne

marco_mirelli_logo_zlate_text


Súťažný postup

1. krok:

Zaregistrujte sa na portáli nevesta.sk

 

2. krok:

Prostredníctvom súťažného formuláru "Marco Mirelli" odpovedzte správne aspoň na jednu súťažnú otázku. (Čím viac odpovedí nám pošlete, tým väčšiu šancu na výhru máte.)

Súťažné otázky budú vypísané 15., 22., 29. júla a 5. augusta 2013.

 

Naše tipy: Formulár je vpravo hore na homepage. Pozor! Nezabudnite nám do formuláru vpísať vaše meno, telefónne číslo, e-mailovú adresu a dátum vašej svadby alebo svadby vašich blízkych. Odpovede bez týchto údajov nebudú do súťaže zaradené.

 

3. krok 

Staňte sa fanúšikom portálu nevesta.sk na facebooku.

 facebook_ikona_mala

Hotovo!

 

 

Čo je svadobný žaket?

Klasický svadobný odev, pre ktorý by sa mal rozhodnúť každý muž, ktorý chce byť na svojej svadbe oblečený najvhodnejšie a najelegantnejšie. Ak ísť po najvyššej kvalite, tak potom odporúčame dať si žaket ušiť na mieru a doplnky zladiť špeciálne k nevestiným šatám. (Viac o svadobnom žakete si prečítajte v najnovšom vydaní Časopisu Nevesta)  


Skvelý tip na zvýšenie si šance na výhru: Milé dámy, zapojte sa do súťaže aj vy a urobte zo svojho partnera dokonalého gentlemana! Vyhráte hneď dvakrát - okrem  samotnej výhry vyhráte aj istotu, že váš partner bude oblečený presne v súlade s etiketou.

 

Trvanie súťaže a vyhlásenie výhercu

Súťažiť môžete do 15. 8. 2013.

 Výherca bude vyhlásený dňa 19. augusta 2013.


 

Oficiálne pravidlá súťaže sú vám k dispozícii tu.

 

 

1. súťažná otázka:


Dokončite túto vetu: "V žakete treba vidieť vyššiu hodnotu a nevnímať ho prvoplánovo, že je to drahé a dá sa použiť len na jednu príležitosť. V prvom rade ide o zážitok mať ho na sebe. A keď je ušitý z kvalitných materiálov, DOPLNIŤ


Náš tip: Kľúč k správnej odpovedi nájdete v článku "Ženích v anglickom štýle podľa Marco Mirelli" v najnovšom vydaní Časopisu Nevesta



Foto: Chriss by nevesta.sk

Produkcia: on-line časopis Nevesta

Pánske odevy a doplnky: Marco Mirelli IHFM

Models: Michal D., Vlado N., Antonio M., Martin Š.

Styling: Miriam Lisová Marcineková

Vizáž a vlasy: Boris Bordács

Priestory: Art Hotel Kaštieľ

eva  | 15.7.2013, 10:00