BB krémy, ktoré nesklamali

Nevyskúšala som všetky, lebo na to by som potrebovala snáď celý rok, ale mala som tú česť stretnúť sa s tými najobľúbenejšími a takto u mňa uspeli.

matis_1

Garnier BB cream Miracle Skin Perfector na mastnú a zmiešanú pleť – tieto malé – veľké zázraky vám asi predstavovať netreba, jednoducho sľubujú to, čomu ja až tak neverím – všetko v jednom, teda krytie, výživu, hydratáciu, zjednotenie pleti a to všetko za pár sekúnd! A takto som začala, ja, podozrievavá osoba, som najskôr googlila a potom kupovala. A čakala na zázrak, v tomto prípade príjemné prekvapenie, ale zázrak určite NIE! Toto BéBéčko síce za pár eur vaše prvotné očakávanie naplní, ale, bohužiaľ, dlho si svoju slávu neudrží. Jeho trvácnosť je slabá, najmä v miestach okolo nosa a na brade veľmi rýchlo zmizol. Poloprázdnu tubu som odložila do poličky „ďakujem, neprosím“. Pre mladé slečny to však môže byť poklad. 

 

matis_bb_cream_produkte

 

Missha M Perfect Cover BB Cream SPF 42 No.23 – toto je ten PRVÝ kráľ kráľov, pôvodný BB krém. A musím zhodnotiť, že je vynikajúci, pre prípad, že sa netrápite so zápalmi na koži v podobe akné, lebo krycia schopnosť BéBéčiek nenahradí klasický make up a keďže ja občas mám aj takýto problém, musela som sa ho vzdať. Jeho výdrž je lepšia, ako tá u Garnier a je hustejší, celkovo mi pripomínal jemný make up. Objednávala som si ho tu a bola som veľmi spokojná, nájdete tam veľké množstvo ďalších originálnych a kvalitných BB krémov a čo je najlepšie, môžete si kúpiť aj menšie balenie alebo vzorky. Ja som si objednala farbu č. 23, najskôr som sa zľakla, lebo má jemne našedlú farbu, ale s farbou pleti krásne splynul. Tento BB krém rozhodne odporúčam!


Matis BB cream réponse teint – tento BB som si nekúpila ja, ale moja svokra, ktorá nemá problémovú pleť, ale zmiešanú a zrelú áno. A tak sme ho spolu vybrali a ja som naň úplne zabudla, až raz, keď som ju asi po týždni uvidela, zrazu vyzerala mladšie a sviežo, jej pleť žiarila, áno bol to on – Matis! Bola som milo prekvapená, akú prácu dokázal tento malý zázrak urobiť. Vrelo odporúčam vyskúšať, my sme testovali vo Fann parfumérii. Jeho konzistencia je jemná a okamžite sa stráca a splýva s pleťou, krycia schopnosť je slabšia, takže ho odporúčam ženám, ktorým stačí len pleť zjednotiť a rozžiariť. Tento BB vám to splní na 100 %!

Nabudúce: Koniec problémom so svrbiacou pokožkou po holení? Testujem švajčiarsky krém od Just!

 

Michelle | 10.6.2013, 09:30