Testovali sme jarné novinky Mary Kay na kávičke

Inšpirovali sme sa jarnou zenovou záhradou plnou rozkvitnutých čerešní, zeleného bambusu, živých koralov a nezameniteľnou modrou. Vyšli sme do ulíc, našli najkrajšiu terasu v Nitre a s Jankou si vyskúšali líčenie s novinkami Zen in Bloom od Mary Kay.
titulka_mk_janka

Kávička a stolík plný kozmetiky. Čo viac nám treba, ak chceme zabudnúť na všetky problémy, učenie na štátnice či maturity a jednoducho sa odreagovať? :)  

 

mk_janka_stol_kava

 

mk_janka_kava_2

 

mk_janka_kava_1

 

Janka si vychutnala kávičku a za svetla neskorého popoludňajšieho slniečka sme sa pustili do líčenia. 

Ako prvé sme vyskúšali tiene zo sady minerálnych očných tieňov Garden Sky. Predtým si však Janka na viečka naniesla podkladovú bázu z Art Deca, aby tieniky krásne držali.

 

mk_janka_oci_podklad_2

 

Hnedá, modrá, zelená - farby, ktoré sadnú každej z nás, stačí si ich len vhodne namiešať.

 

mk_janka_oci_tiene_3

 

mk_janka_oci_tiene_2

 

Ako sa Janke s tieňmi pracovalo? "Jemná konzistencia, krásny lesk a nevtieravé farby, ktoré sú ideálne na bežný deň." 

 

mk_janka_oci_tiene_4

 

Mihalnice si Janka zvýraznila hnedou vodeodolnou maskarou Lash Love, ktorá dodala už aj tak dlhým mihalniciam ešte väčší objem.  

 

mk_janka_oci_3

 

mk_janka_oci_1

 

Pery bez šťavnatého lesku si na jar a v lete ani nevieme predstaviť :) Preto Janka skombinovala hneď dva - pink pagoda a chai latte, ktoré si naniesla pomocou mini zasúvacieho štetčeka. Farby sa krásne dopĺňajú, krémová konzistencia sa výborne nanáša a prilne k perám.

 

mk_janka_pery_1

 

Na líčka si Janka naniesla s kubuki štetcom jemnú tónovaciu farbu Pink Pearl so sviežim perleťovým leskom, ktorú ju úžasne rozžiaril. Dokonalý trik na vytvorenie bezstarostného dievčenskeho looku.

 

mk_janka_lica_1

 

mk_janka_lica_2

 

A ako voňavá bodka na záver: Toaletná voda Simply Cotton :)

 

mk_janka_vonavka_1

 

Plný stolík kozmetiky a pobehovanie s foťákom okolo Janky nezostalo v kaviarni bez povšimnutia. Keď sa nám prihovoril známy nitriansky fotograf František Kolář, že či si jeho študenti môžu odfotiť našu krásnu Janku, naše malé testovanie kozmetiky sa zmenilo na fotoworkshop :)

 

mk_janka_fotoworkshop

 

mk_janka_drevo

 

Janka si do sýtosti zapózovala, študenti nacvakali desiatky záberov a keďže nás slniečko a dobrá nálada neopúšťali, vybrali sme sa ešte do starého mesta :) Janka si prezliekla šaty, skontrolovala make-up a išli sme na to.

 

mk_janka_kontrola_1

 

mk_janka_kontrola_2

 

mk_janka_brana_1

 

mk_janka_brana_2

 

img_3504

 

MINIsúťaž 30.1.2014!

Chystáte sa na Svadobný veľtrh? A potešil by vás aj  darček v podobe marykayatplay™ Tria očných tieňov, odtieň Tuxedo (mimochodom, skvelé trio pre hru s dymovým líčením očí)?

mary_kay_trio_tiene

Zdieľajte tento článok na Facebooku a jedna z vás získa očné tiene a 2 vstupenky na Svadobný veľtrh! 



Výherkyňa:

Michaela Haburajová




Foto: Chriss by nevesta.sk

Chriss | 24.5.2013, 13:00