O tom ako (ne)obstáli v testovaní novinky od Mary Kay

Mary Kay po tretíkrát... tentoraz som si na paškál zobrala fixačný sprej na make-up z limitovanej edície a lak na nechty z edície Zen in Bloom. A takto to dopadlo...
mk_sprej_1

POČULA SOM, ŽE ...po nanesení fixačného spreju je pleť lepkavá!
Nesúhlasím! Skúšala som ho na tekutý make-up, aj na minerálny a so vsiaknutím nebol problém. Najskôr som sa zľakla, lebo som ostala lesklá, ale jemné kvapôčky sa rýchlo vsiakli a pleť ostala ľahká rovnako, ako pred nanesením. Pár strieknutí v tvare písmena X a hotovo.

POČULA SOM, ŽE ...sa po ňom pleť ešte viac mastí!
Moja pleť je zmiešaná a s klasickou T-zónou už nejako extrémne nebojujem, lebo je to nemožná misia. Zmierniť príznaky? To áno. Odstrániť mastenie? Len čiastočne. Jednoducho, príde hodina „há“ a mastnota sa objaví. Tento sprej nemá zabrániť masteniu, na to sú iné produkty, ale nemá ho ani zhoršiť a ja si myslím, že ho ani nezhoršil. Mastiť som sa začala v obvyklom čase, lenže, ako môže potom tento sprej fungovať, keď musím vrchnú vrstvu lesknúcej sa pleti odsať papierikom? A tu som narazila na problém!


TAK FUNGUJE, ČI NIE?
Tekutý make-up, minerálny púdrový make-up... vyskúšala som všetko, ale keď som odsala obrúskom po pár hodinách mastnotu, zotrela som aj sprej a bolo po efekte. Ak používate lacnejší make-up, sprej zázrak neurobí a ak používate drahší make-up, sprej nepotrebujete. Stačí odsať mastnotu a prepudrovať sa. Vidieť mi to najmä na brade. Tam mám pigmentové škvrny po akné, ktoré som si ráno o 6:45 perfektne prekryla. Je 11:30 a fľaky na mojej brade sú viditeľné, takže minerálny make-up nevydržal ani po nasprejovaní fixačným sprejom. Sprej má mať osviežujúci a chladivý efekt, no ten som nezaznamenala vôbec. Moja pleť nevyzerá jemnejšie, ako to sľubuje prieskum, zhodneme sa len v tom, že sa ľahko zmýva.

Tri zo štyroch žien hovoria:Toto je najlepší prípravok, ktorý som kedy používala na zafixovanie make-upu." Ja hovorím: „Ja som tá štvrtá.“

ZÁVER je teda jasný: tentoraz nie som spokojná a 20 eur by som radšej investovala do dekoratívnej alebo pleťovej kozmetiky od Mary Kay, tam som totiž s produktmi oveľa spokojnejšia.

 

mk_sprej_3


P.S.1 V balení na recenzovanie som dostala aj lak na nechty z limitovanej edície v krásnej letnej farbe Pink Bamboo z novej kolekcie Zen in Bloom. Sľubuje vysoký lesk a dlhú trvácnosť. Absolútna spokojnosť! Lak je krásne lesklý a drží nepoškodený cca 5 dní, už je len na vašom zvážení, či vám toto postačí pri cene 10 eur.


mk_sprej_2

 

P.S.2 Do daru som dostala aj lesk na pery, ktorý už ale v ponuke nie je a je to veľká škoda! Krásna a intenzívna farba a príjemný pocit na perách majú u mňa 100 %.

Michelle | 19.5.2013, 21:00