ŠPIRÁLOVÁ hitparáda

Vyskúšala som už dosť veľký počet špirál, od lacnejších značiek až po tie drahšie a niektoré sa stali mojimi pokladmi. Ktoré sú to? Pozrite sa na moju hitparádu, začneme pekne od konca:
gorgeouslashes

7. TianDe City Chic – špirála, ktorá ma teda vôbec ničím neočarila. Musela som sa s ňou naučiť narábať, aby sa mi na mihalniciach netvorili hrudky. Neminula som ju celú a pravdepodobne skončí v koši. Zlá kúpa.
6. L´oreal Volume Million Lashes – túto špirálu som si kúpila na odporúčanie kamarátky, ktorá má naozaj krásne riasy a všetko by bolo ok, keby som ich ja nemala rovné ako strecha, horné a dolné mihalnice sa mi s ňou totiž vo vonkajšou kútiku lepia. Fuj, nepríjemný pocit. A tučnú kefku ja tiež nemusím. Takže opäť pre mňa žiadna výhra.
5. Esteé Lauder Sumptuous Extreme – áno aj nie. Spokojná by som aj bola, ale špirála je celkovo trochu suchšia a mňa nebaví nanášať milión vrstiev, kým niečo vidieť. Minula sa mi dosť rýchlo a nebolo to častým používaním, napriek tomu býva v recenziách mnohých žien jedna z najlepších.
4. Lancôme Drama – kefka zahnutá ako paragraf ma najskôr vystrašila, ale pri nanášaní bola výborná. Krásne sa prispôsobila tvaru očí. Problém je však v tom, že špirála púšťa príliš veľa farby a mihalnice zliepa. Ak si na toto dáte pozor, dokáže vám vyčarovať naozaj krásne výrazné riasy.

 

fotka-2


3. Lancôme Hypnôse – túto špirálu si chváli takmer každá žena, ktorá ju vyskúšala. Lenže! Má aj lacnejšie dvojča, a preto som si ju už dlhší čas nekúpila (preto nie je ani na mojom obrázku). Kefka, výdrž aj nanášanie majú plný počet bodov, ale cena im z nich uberá.
2. Max Factor Masterpiece Max – a tu je to spomínané dvojča. Spraví vám rovnako krásne riasy ako Lancôme Hypnose a to za oveľa nižšiu cenu. Z cenovo dostupnejších špirál je pre mňa TOP.
1. Lancôme Doll Lashes – Tramtadadaaaa a víťaz je jasný! Áno, opäť Lancôme. Túto špirálu som dostala a som s ňou maximálne spokojná. Farbu púšťa tak akurát, kefka má úžasný zužujúci sa tvar, ktorý sa zmestí do každého kútika, neotláča sa a nelepí. Z drahších špirál je táto pre mňa TOP!


Tak dámy, hor sa do nakupovania tej vašej TOP špirály. Prajem šťastnú ruku pri výbere!

Michelle | 18.4.2013, 10:00