Romantická klasika: Svadobné šaty Romona Keveza

Módna návrhárka Romona Keveza sa preslávila najmä luxusnými svadobnými modelmi a používaním rokmi overenej klasiky. Poďte si s nami pozrieť jej najnovšiu kolekciu určenú na tohtoročnú jeseň, ktorou potešíme najmä budúce nevesty obľubujúce vintage štýl, no nie len tie...
romonakevezatit

Romona Keveza je známa aj tým, že okrem klasických snehobielych svadobných šiat v jej kolekciách nájdeme aj farebné kúsky – od champagne cez zlatú a striebornú, po ružovú či dokonca zelenú. Jej aktuálna kolekcia sa však predovšetkým nesie v duchu klasickejších decentných farieb, no nájdeme tu napríklad aj modely s jemným sivým alebo bledozeleným nádychom.

 

romonakeveza1

 

romonakeveza8

 

Návrhárka pomenovala svoju jesennú kolekciu Legends a tento názov skutočne vystihuje podstatu jej modelov, pretože pri ich tvorbe Romona Keveza stavila na tradíciu a nadčasovú klasiku. Nevesty so záľubou vo vintage štýle a schopnosťou oceniť vždy aktuálny dizajn týchto modelov nepochybne podľahnú ich čaru.

 

romonakeveza7

 

romonakeveza2

 

romonakeveza3

 

Jesenná kolekcia z dielne tejto návrhárky obsahuje rozličné strihy – nájdeme tu elegantné šaty strihu morskej panny, ale i šaty v A-línii so sukňami dlhými len po členky. Hoci Keveza použila širokú škálu materiálov, takmer na každom modeli z kolekcie Legends, nájdeme veľmi obľúbenú a vždy aktuálnu čipku.

 romonakeveza4

 

romonakeveza5

 

Kolekcia obsahuje takmer všetko – priliehavé živôtiky, riasené sukne lemované čipkou, ale i éterické vzdušné modely inšpirované antikou či opasky zdobené lesklými kamienkami. Romona Keveza použila pri tejto kolekcii jemné doplnky a kládla dôraz na precíznu prácu s korálikmi.

 

romonakeveza6

 

Niet pochýb o tom, že návrhárke sa kolekcia vďaka prepojeniu moderných trendov s tradicionalizmom naozaj podarila. Modely sú rôznorodé a vhodné na rôzne typy svadieb – nájdu sa tu kúsky ako ušité na záhradnú svadbu, ale pokojne si ich môžete obliecť na klasický obrad v kostole.

 

 

Foto: SITA/AP, romonakeveza.com

Petra  | 18.4.2013, 18:00