Retro cestovateľská svadobná výzdoba na Svadobnom veľtrhu v Inchebe

Tematické svadby sú čoraz viac populárnejšie. Nevestám už nestačí vybrať si iba farbu výzdoby a k nej zladiť kvety. Záleží im na najmenších detailoch, ktoré zaujmú hostí a dotvoria jedinečnú atmosféru. Jednu z takýchto výnimočných svadobných výzdob ste mali možnosť vidieť na Svadobnom veľtrhu v Inchebe - v stánku nevesta.sk, ktorú navrhli a zrealizovali skvelí aranžéri zo Svadobného a dekoračného štúdia Ambientes.
ambientes_10

Každá z nás chce, aby bol jej „deň D“ jedinečný a nezabudnuteľný, a tak čoraz viac neviest naberá odvahu vybočiť z radu organzových mašlí a umelých diamantov na stole. "Každý aranžér sa takejto klientke nesmierne teší, pretože mu umožňuje odpútať sa od stereotypu a pokiaľ doňho vloží dôveru, môže popustiť uzdu vlastnej fantázii a vytvoriť originálne dekorácie. Nieže by sme nemali radi aj klasické, luxusné saténové výzdoby, ale predsa len nás viac napĺňa, ak môžeme kreovať, tvoriť a vyrábať všetky detaily tak, aby do seba nádherne zapadli a vytvorili jedinečný celok," rozpráva Veronika Sameková z Ambientes.

 

ambientes_8


Kde všade sa dajú podľa Veroniky hľadať inšpirácie?
"Svadobná výzdoba predsa môže podčiarkovať prostredie, v ktorom sa hostina odohráva. Romantická vintage výzdoba v zámku, námornícka v reštaurácii pri jazere, retro 70. roky v kultúrnom dome... o niečom takom budú hostia ešte dlho rozprávať. Výzdoba tiež môže odzrkadlovať prednosti daného ročného obdobia, veď príroda je nám neustálou inšpiráciou. Na jar sa predsa priam pýtajú na stôl tulipány a šišky, pestrofarebné listy a tekvičky na jeseň. Spoločné záľuby snúbencov sú taktiež skvelou inšpiráciou na tematickú svadbu. Veľmi vďačné sú napríklad rôzne filmové témy, alebo čoraz populárnejšia cestovateľská, do ktorej vieme zakomponovať napr. obľúbené destinácie snúbencov. Svadobný deň je predsa o dvoch jedinečných ľuďoch, ktorí chcú spojiť svoje životy v jeden, a preto aj svadobná výzdoba by mala byť výnimočná a im vlastná."

 

ambientes_9

 

A tu sú detaily z retro cestovateľskej výzdoby zo Svadobného veľtrhu v Inchebe. Obrovské obrusy háčkované babičkou, svadobná fotografia prastarých rodičov, dva veľké drevené sudy, z ktorých ste ešte mohli cítiť víno, či zažltnutý staručký atlas sveta, ktorý pokope držala už iba sila vôle... "Oslovili sme našich známych a rodinu, aby sa poobzerali po povalách starých rodičov a požičali nám všetky tie úžasné poklady, ktoré ukrývajú. Každá jedna maličkosť nás nesmierne potešila a našla si vo výzdobe svoje čestné miesto."  Správny šmrnc celej výzdobe dodal taktiež vhodný nábytok, ktorý bol v súlade s retro témou a dýchala z neho minulosť. "Podarilo sa nám nadviazať spoluprácu s úžasnou firmou PONK, ktorá zachraňuje nábytok našich starých mám a dáva mu príležitosť opäť zažiariť."

 

ambientes_2

 

img_5058

 

Voňavé a chutné koláčiky od Giraffe Bakery!

 

ambientes_4

 

img_6114

 

ambientes_14

 

img_6295

 

ambientes_16

 

img_5622

 

ambientes_19

 

ambientes_6

 

stanok

 

Zoznámte sa s tímom Ambientes, ktorý dokázal vytvoriť jedinečnú výzdobu, ktorá sa stretla s úžasným ohlasom u budúcich neviest. ĎAKUJEME!

 

ambientes_tim


Foto: Chriss by nevesta.sk

Chriss | 27.4.2013, 18:00