Apríl bude BOMBA!

A to hneď od začiatku! Nielen, že nám na monitoroch bude žiariť čerstvé číslo online časopisu Nevesta, do ktorého som i ja prispela maličkým kúskom, ale čakajú vás aj moje novinky. Na čo sa teda môžete tešiť?


articleseximakeup1

Apríl beriem útokom a hneď v piaty deň tohto (verme) slnečného mesiaca sa chystám na permanentný zákrok. Áno, obočie a horné linky beriem útokom! Chystám sa predtým dostatočne nadopovať tabletkami od bolesti a krémom na lokálne umŕtvenie, ale aj tak vašimi modlitbami za mňa v tento deň nepohrdnem. Samozrejme, že všetko do detailu zdokumentujem a okamžite vám poinformujem o celej „operácii“.

 

images


Nasledovať bude dvojtýždňová rekonvalescencia, počas ktorej si doprajem kultúrny zážitok a pred ktorou ma ešte čaká kaderníčka. Je to tak, prichádza leto a ja mením nielen šatník, ale aj vzhľad. Premena do zlatohnedých farieb vlasov Jennifer Lopez je neodvratná.
Moje dlhé mihalnice potrebujú vzpruhu a tak 17. apríl bude dňom trvalej na mihalnice. Po intenzívnom nanášaní  fluidu na rast mihalníc bude môj pohľad neodolateľný (teraz trošku preháňam), nuž, bez trvalej sa už pár rôčkov nezaobídem.
Pedikúra a manikúra a som pripravená! Na čo? Na prvú májovú sobotu. Čaká nás romantická vintage svadba manželovej sesternice v Chateau Mignon a ja sa veľmi teším, lebo na svadbe tohto štýlu som ešte nebola. Neviem ako vy, ale ja sa na mesiac bláznov mimoriadne teším!

Michelle | 28.3.2013, 10:00