Horúce trendy z Brazílie

Ak sa už neviete po dlhej zime konečne dočkať leta, horúci letný deň vám vyčaríme prostredníctvom brazílskeho módneho týždňa, na ktorom domáci návrhári predviedli svoje modely na tohtoročné leto.
brazil_fashiontit

Svetlé či lesklé materiály, svieže aj komplikované strihy, jednoduchosť i prepracovanosť – to všetko do svojich výtvorov určených na leto vložili brazílski módni návrhári. Tí počas módneho týždňa, ktorý sa konal v Sao Paolu, predviedli mnoho zaujímavých aj extravagantnejšie pôsobiacich kúskov.

 

brazil_fashion1


Model, ktorý určite nezostal nepovšimnutý, pochádza z dielne návrhára menom Samuel Cirnansck. Okrem výraznej farby a lesklých detailov šaty upútajú pozornosť aj vďaka nezvyčajnému prepracovanému strihu, ktorý dodáva sukni mimoriadny objem.

 

brazil_fashion2

 

Oveľa „nositeľnejšie“  sú tieto jednoduché šaty, ktoré oproti predchádzajúcemu modelu pôsobia veľmi nenápadne. Napriek tomu je však model veľmi príjemný na pohľad a určite aj na nosenie, veď čo sa v lete nosí lepšie ako krátke vzdušné šatočky?

 

brazil_fashion3

 

Trochu geometrie a farebnosti vniesla na brazílske mólo vo svojej letnej kolekcii značka Animale. Nohavice voľného strihu v kombinácii s topom nezvyčajného asymetrického strihu vytvárajú skutočne pútavý a odvážny model.

 

Foto: SITA/AP

Petra  | 24.3.2013, 12:00