Filmová kolekcia Marco Mirelli: Howard Hughes

Túžil pilotovať najrýchlejšie lietadlá, nakrúcať veľké filmy a zarábať milióny. Viozionár Howard Hughes, ktorého vo filme Letec stvárnil skvelý Leonardo Dicaprio. A keďže veril svojim snom, bol tvrdohlavý a odhodlaný dosiahnuť svoje vízie za každú cenu, podarilo sa mu to. A ako sa podarilo preniesť jeho šarm do filmovej kolekcie Miriam Lisovej Marcinekovej?
howard_titulka

"Howard bol vizionár. Veril svojej značke a stále si ju presadzoval, preto sme pri tejto kolekcii použili naše logo. Symbolicky sme túto myšlienku zakomponovali do každého modelu," rozpráva Miriam Lisová Marcineková, šéfdizajnérka Image House for Men Marco Mirelli, o kolekcii inšpirovanej Howardom Hughesom v uvoľnenom casual štýle.

Doba, keď Howard žil, 30. roky minulého storočia, sa však nedali preniesť do súčasnosti doslovne. "Dnes už nestretneme tradičných gentlemanov v klobúkoch, preto som to preniesla do čapíc. Rovnako vestičky, ktoré vtedy nosili pletené, som vytvorila z toho istého materiálu ako nohavice. A prečo káro? Je typické pre casual štýl, to káro tam jednoducho patrí."

 

howard_1

 

howard_8

 

howard_

 

howard_3

 

howard_2

 

howard_5

 

howard_4

 

howard_9

 

howard_6

 

Skúsme si teraz rozložiť celkový outfit na drobné - casual sako, vesta, ležérne nohavice, košeľa a prepracované doplnky. Každý komponent je taký výnimočný a štýlový, že ak sako skombinujeme hoci aj s riflami, alebo si zvolíme len nohavice a vestu, vznikne nám z toho skvelá kombinácia. "Tento oblek nie je jednorazová záležitosť, ale dá sa z neho vytvoriť päť ďalších nápaditých outfitov." A presne v tejto módnej tvorivosti je Marco Mirelli taký jedinečný a neopakovateľný.  

 

Viac o Image House for Men Marco Mirelli

 

Foto: Zo slávnostného galavečera a módnej prehliadky filmových kolekcií Marco Mirelli

Kristína  | 26.3.2013, 10:00