Láska k svadobným koláčikom má meno!

GIRAFFE, taká je značka, ktorú uvidíte na krabičke, v ktorej sú zabalené malé sladké zázraky. Zapôsobia na vás ako nečakané vyznanie lásky v porovnaní s veľkým sonetom - nedá sa im odolať práve vďaka ich drobnému pôvabu, jemnej kráse a úprimnosti, ktorá z nich vyžaruje.
giraffe_titulka2

Ich chuť je jemná a krém lahodný. Ak necháte pre svoju lásku upiecť takéto prekvapenie, vezmite ju na RANDE a na lavičke v parku otvorte krabičku. Ak sa už dávno chystáte na vyznanie lásky, neváhajte ani minútu! 

giraffe_6

...

giraffe_8

 

 

Naaranžované na špeciálnom stojane pre "cupcakes" z nich dokážete vytvoriť efektnú svadobnú tortu. Sólo budú pôsobiť krásne na malých tanierikoch alebo mištičkách a svadobným hosťom nimi vyrazíte dych...giraffe_3_new

Každý cupcake iný, ale predsa spolu vytvárajú farebnú a tematickú harmóniu...

 

Stačí, ak prezradíte umelcom v GIRAFFE BAKERY farebnú paletu vašej svadby a ostatné s radosťou prenechajte na nich.

giraffe_text_new

...

 

Naše želanie bolo, aby nám pripravili jemné, viacfarebné a elegantné koláčiky, ktoré by dotvárali super atmosféru v našom stánku na svadobnej výstave. Podarilo sa im to dokonale a koláčiky sa nám veru nedotknuté uchrániť nepodarilo... 

 

Chutili skvele!

giraffe_chriss

V jednoduchosti je krása, nemyslíte?

giraffe_chriss_2

Láska ku koláčikom má naozaj meno!

 

giraffe_logo

PS: Vedeli ste, že koláčiky na obrázku nie sú muffiny?

Sú to pravé "cupcakes". 
Muffin sa väčšinou nezdobí a je skôr "chlebového" typu, zatiaľ čo cupcake je z tortového (piškótového) cesta a je zdobený krémom.


Foto:

Giraffe Bakery,

Chriss by nevesta.sk

eva  | 29.4.2013, 10:00