Použite zmizík na vaše rozšírené póry!

Rozšírené póry a mastná pleť, to je kombinácia, ktorá trápi nielen ženy, ale aj mužov, takže som historicky prvýkrát testovala formulu na komplexné ošetrenie pórov nielen na sebe, ale aj na mužovi. Veď prečo nie, že?
osetrenie_porov

Luxusná francúzska značka Sothys Paris má viac ako 60-ročnú tradíciu v kozmetickom priemysle a založil ju biológ – doktor Holtz. Ponúka riešenie všetkých kozmetických problémov a ja som sa zamerala konkrétne na jeden – komplexné ošetrenie pórov.
Problém rozšírených pórov si vyžaduje dlhodobú starostlivosť, a tak ponúka Sothys okrem odlupovacej masky pre zjemnenie pórov, aj zmatňujúce alebo vyhladzujúce ošetrenie, podľa typu vašej pleti. Ja som si objednala štvrtý produkt z tejto rady a to podkladové zmatňujúce ošetrenie na všetky typy pleti – Perfecteur de teint.

 

fotka-1horz


Podklad má jemne ružovú farbu a jeho konzistencia je jemne maslová. Okamžite po nanesení sa póry stávajú oveľa menej viditeľné a pleť sa krásne zmatní. To mi však nestačilo. Ako podklad pod make-up musí tento produkt vydržať aj niekoľkohodinovú záťaž typickú pre zmiešanú a mastnú pleť. Aj tu vyhráva Perfecteur de teint na plnej čiare. Jediné, čo ma pri obsahu 15 ml zaskočilo, bola cena. Na internetovej stránke Sothys môžete tento podklad kúpiť za 42,70 eur (poštovné je zadarmo). Nuž, je už len na vás a vašich možnostiach, či sa preň rozhodnete. Ja som to urobila a neľutujem. Navyše nie som jediná v našej domácnosti, ktorá ho vyžije.

Michelle | 10.3.2013, 16:00