Jennifer Garner a Ben Affleck: Láska z "pľacu"

Spoznali sa počas nakrúcania filmu Daredevil a napriek tomu, že boli v tom čase obaja zadaní, si padli do oka. Ich láska trvá už takmer desať rokov a z ich manželstva pochádzajú tri deti – dve dievčatká a jeden syn. Aký bol príbeh ich lásky?
affleck_garner_tit

Počas nakrúcania filmu Daredevil v roku 2003, kedy sa Ben a Jennifer zoznámili a podľa ich slov sa stali dobrými kamarátmi, boli obaja zadaní. Ben bol už dva roky zasnúbený s Jennifer Lopez a Jennifer Garner zas bola vydatá za Scotta Foleya.

 

affleck_garner

 

Kamarátstvo sa však postupne zmenilo na lásku a zrejme to nebola len tak hocijaká láska, keďže sa Jennifer rok po nakrúcaní rozviedla a Ben sa rozišiel s latino divou.

 

affleck_garner6


Po ročnom randení sa dvojica rozhodla pristúpiť k svadbe. Ben požiadal svoju vyvolenú o ruku v deň jej tridsiatych troch narodenín v apríli 2005 a svadba na seba nenechala dlho čakať. Konala sa v tajnosti hneď dva mesiace po zásnubách a miestom oslavy ich lásky boli karibské ostrovy Turks a Caicos.

 

affleck_garner2

 

Keďže bola svadba dobre utajovaná, na verejnosť prenikli iba „paparazzi“ fotografie, ktoré však veľkou kvalitou neoplývajú. V čase svadby nosila Jennifer pod srdcom prvú spoločnú dcérku Violet. Nevesta mala na plážovej svadbe oblečené šaty od Very Wang, ktoré boli ozdobené zelenou stuhou na páse a vo vlasoch mala káliu. Po krátkom obrade skočila Jennifer svojmu manželovi do náručia a nasledoval prvý novomanželský bozk. Následne si novomanželia vychutnali prípitok a svadobnú tortu v rezidencii na ostrove, ktorá je majetkom Brucea Willisa. Tam strávili aj svadobnú noc a ďalšie tri dni.

 

affleck_garner3

 

1. decembra prišla na svet ich prvá dcérka a manželia žiarili šťastím. Jennifer o svojom manželovi novinárom povedala: „Ben nie je len mojim manželom, pomáha mi totiž v každom smere. Je základom môjho života, je to neskutočne milujúci a šľachetný muž.“ Vo voľných chvíľkach si dvojica užívala napríklad aj dvojité rande s hereckým kolegom Mattom Damonom a jeho manželkou, povzbudzovanie ich obľúbeného baseballového tímu Boston Red Sox, ale aj prechádzky s dcérkou Violet v parku.

 

affleck_garner5

 

Po čase k malej Violet pribudla sestrička, ktorá sa narodila v januári v roku 2009 a dostala meno Seraphina Rose. Ben sa po narodení oboch dcér zachoval ako ozajstný gentleman a svojej manželke daroval za každú dcérku po pôrode diamant. Dve dievčatká však manželom zrejme nestačili a obaja túžili po chlapcovi. Toho sa im napokon podarilo splodiť – v roku 2012 prišiel na svet malý Samuel a trojnásobný otec Ben vyhlásil, že je najšťastnejším chlapom na svete.

 

affleck_garner7


Benovi však asi tri deti nie sú dosť a rád by svoju rodinku ešte rozšíril. Jeho manželka sa ale vyjadrila, že to bude mať s presviedčaním ťažké, pretože je podľa jej slov u nich v domácnosti už teraz pomerne chaos. To, či bude Ben s presviedčaním úspešný sa určite dozvieme. Zatiaľ prajeme utešenej rodinke, aby sa jej darilo aspoň tak dobre ako doteraz.

 

Foto: SITA/AP, usmagazine.com

Petra  | 7.3.2013, 19:00