Krátke svadobné šaty: Zabodujete!

Každé malé dievčatko odmalička sníva o princovi na bielom koni a o romantickej svadbe. Samozrejme, svadba sa nemôže konať bez rozprávkových šiat.
titulka_kratke_saty

Ak ste už z malého dievčatka vyrástli a je z vás dlhonohá dáma alebo aspoň dáma z peknými nohami, ukážte svoje prednosti. Prečo skrývať niečo, načo ste hrdá? Módni návrhári na krátke šaty nezabúdajú ani v najnovších kolekciách, o čom sme sa mohli presvedčiť aj na Barcelona Bridal Week.

 

carlaruiz_003

 

 

Carla Ruiz ukázala, že v jednoduchosti je krása. Krátke šaty dovolia vašim nohám vyniknúť, zvýraznia pás, a čipkovaný vzor  vám dodá šmrnc. Ak si cez plecia prehodíte elegantný plášť, nič nepokazíte.


yolancris_129

 

Šaty značky Yolan Cris sú zaujímavé predovšetkým zdobeným golierom a dlhými rukávmi. Útle nevesty určite ocenia to, že šaty s nadýchanými rukávmi im dodajú viac ženskosti.

 

yolancris_033

 

Svadobný úlet. Aj tak sa dá nazvať tento model od Yolan Cris. Priesvitný vrch šiat, objemná sukňa, volány a vzorované pančuchy. Kombinácia, na ktorú sa len tak niekto neodváži. Len pre inšpiráciu – bez priesvitného „vršku“ a nezvyčajných detailov (mašlička na závoji, vzorované pančuchy), je tento krátky model určený aj pre dámy, ktoré síce túžia po krátkych šatách, no ich nohy nie sú nato ako stvorené. Táto dĺžka sukne v kombinácii s vhodnými topánkami dokáže zakryť nedostatky.

 

raimonbundo_025

 

Krátke sukne nie sú skvelé len preto, že sa v nich predvediete. Nezavadzajú pri pohybe a tanci, sú oveľa pohodlnejšie a v prípade že sa vydávate v lete, budete sa v nich cítiť príjemne. Avšak, netreba zabúdať, že nie každý ma proporcie nato, aby si krátke šaty obliekol. Ak ste jedna z tých šťastných, neváhajte. Jednoznačne zabodujete!

Foto: Barcelona Bridal Week

Nina M. | 6.3.2013, 21:00