Jessica Biel a Justin Timberlake: Základom pevného vzťahu je komunikácia

On začínal ako sladký spevák v chlapčenskej skupine, ona hrala reverendovu dcéru v seriáli V siedmom nebi. Po niekoľkých neúspešných vzťahoch si k sebe našli cestu a napokon svoju lásku minulý rok spečatili pred oltárom.
justin_jessica_tit

Sympatický pár začal randiť v roku 2007 a svoj vzťah sa dlho snažil udržať v tajnosti. Samozrejme, médiá majú oči všade, a tak sa o romániku medzi Justinom a Jessicou čoskoro dozvedel celý svet. Oficiálne však svoj vzťah na verejnosti potvrdili v roku 2008 počas svadby kostýmovej dizajnérky a celebritnej stylistiky Estee Stanley v Los Angeles. O čosi neskôr sa Jessica pre britský časopis CQ vyjadrila, že Justin Timberlake je tá jediná časť jej života, ktorá je skutočne len jej. Romantické, čo poviete?

 

justin_jessica_1


Okrem toho, že sú obaja verejne známymi osobami, majú spoločného omnoho viac. Napríklad aj to, že sú obaja veľkými milovníkmi psov, a tak ich bolo často vídať aj počas spoločných prechádzok s ich štvornohými miláčikmi – dvoma Justinovými boxermi a Jessiciným pittbulom. K spoločným záujmom Justina a Jessicy zrejme patrí aj športovanie, a tak sa dvojica často spolu potí okrem iného aj pri behaní.

 

justin_jessica_2


Odkedy dvojica svoj vzťah zverejnila, chodila spolu na všetky významné i menej významné spoločenské udalosti a vzťah začal naberať na vážnosti po romantickej dovolenke v Taliansku, ktorú si užili na jeseň 2008. Napriek tomu, že si párik svoje súkromie strážil, fotografom sa podarilo zachytiť ho v uliciach Ríma aj pri takejto peknej romantickej chvíľke.

 

justin_jessica_3

 

Ich vzťah však prešiel nejednou krízou a v roku 2011 to vyzeralo na rozchod. Ten sa napokon aj konal a mnoho Justinových fanúšičiek sa tešilo zbytočne, keď o Jessice Justin v jedenej televíznej šou povedal, že je najdôležitejšou osobou jeho života. Po trojmesačnej ozdravnej pauze sa dvojica dala opäť dokopy a to, že je všetko opäť v poriadku, dosvedčoval aj fakt, že si párik dal dvojité rande s Justinovými rodičmi. Jessica sa v jednom rozhovore na margo vzťahovej krízy vyjadrila, že recept na dobrý vzťah je vo vzájomnej komunikácii. Schopnosť muža a ženy každodenne komunikovať je podľa nej veľmi dôležitá a keďže Justin ňou oplýva, všetko sa opäť urovnalo.

 

justin_jessica_5

 

V januári 2012 sa začali objavovať prvé správy o tom, že Justin a Jessica sú zasnúbení. Dvojica sa však k zasnúbeniu nevyjadrila, no Justinova stará mama v sebe nedokázala udržať radosť, a tak sa o radostnú novinu podelila aj s médiami. Krátko potom sa na verejnosti objavila Jessica aj s obrovským snubným prsteňom na ruke.

 

justin_jessica6

 

Dvojica si svoje áno povedala na prísne utajovanej svadbe v južnom Taliansku 19. októbra 2012 a na ceremónii za 2,6 miliónov dolárov sa zúčastnila len blízka rodina a priatelia. Na otázku, čo pre ňu znamená byť vydatá, zareagovala Jessica skutočne rozkošne: „Znamená to mať pri sebe niekoho, kto mi vždy otvorí pohár s uhorkami...niekoho, s kým sa budem deliť o svoje úspechy i pády, niekoho, s kým bude zažívať dobrodružstvá.“

 

justin_jessica_4

 

Vo svoj veľký deň mala na sebe Jessica netradičné ružové svadobné šaty od talianskeho návrhára menom Giambattista Valli. Tridsaťročná herečka videla podobné šaty v jeho predchádzajúcich kolekciách, a tak ho poprosila, či by niečo podobné nevymyslel pre jej svadbu. Valli navrhol ružovú farbu a romantické a veľmi žensky pôsobiace svadobné šaty pre Jessicu boli na svete. Mimoriadne romantickým momentom svadby bola chvíľka, kedy Jessica kráčala k oltáru a Justin zaspieval svojej vyvolenej pieseň špeciálne len pre ňu. Podľa Justinových slov vtedy nezostalo ani jedno oko suché.

 

Od svadby ubehlo takmer pol roka a dvojica je stále spolu, tak nám len zostáva veriť, že im láska skutočne vydrží, až kým ich smrť nerozdelí a že k nim v budúcnosti pribudne malý uzlíček radosti. Držíme palce!

Foto: SITA/AP, zimbio.com

Petra  | 1.3.2013, 18:00