Filmoví hrdinovia na módnej show Marco Mirelli

Milovníci filmovej klasiky si prídu na svoje. Šéfdizajnérka Image House for men Marco Mirelli Miriam Lisová Marcineková nám opäť ukázala, že móda môže byť naozaj zábava. Aj pre mužov! Jej filmové kolekcie inšpirovali takí hrdinovia ako Gordon Gekko, James Bond, Bruce Wayne či Don Vito Corleone.
titulka_prehliadka_marco

Ruku na srdce milé dámy, že každá z vás túži po tom, aby jej partner bol aspoň raz za čas nahodený ako filmová hviezda a opačne. No kto z pánov by namietal, keby svojím zjavom pútal nielen pohľady žien, ale aj mužov závidiacich mu ten perfektne padnúci oblek... Z novej kolekcie Marco Mirelli, ktorá bola uvedená do života na slávnostnom galavečere spolu s vyhlásením rebríčka Najlepšie oblečení muži Slovenska za rok 2012 a krstom CD Jozefa Hollého, si vyberie manažér, umelec, politik, a samozrejme, aj budúci ženích.

 

Inšpirované  Samom "Ace" Rothsteinom z filmu Casino

 

img_9234

 

img_9279

 

Inšpirované Bruceom Waynom z filmu Batman 

 

img_9318

 

img_9353

 

Inšpirované Gordonom Gekkom z filmu Wall Strett

 

img_9514

 

img_9480

 

Inšpirované "Donom" Vitom Corleoneom z filmu Krstný otec

 

img_9559

 

img_9546

 

Inšpirované Howardom Hughesom z filmu Letec

 

img_9370

 

img_9401

 

Inšpirované Jamesom Bondom

 

james_bond

 

img_9627

 

img_9665

 

Každú kolekciu uviedol kráky filmový zostrih konkrétneho filmu, kde sa filmový hrdina zaskvel v štýlových outfitoch. Následne sa na móle predviedla trinástka modelov v skvostných odevoch, zaujímavých farebných kombináciach, premyslených strihoch s nápaditými detailami. Opäť sa potvrdilo, že privilégium obliekať sa v Image House for men Marco Mirelli má každý muž, ktorý sa chce cítiť v obleku ako v druhej koži a chce sa páčiť sebe aj ostatným.

 

Čo všetko sa odohralo na slávnostnom Galavečere Marco Mirelli a kto si tento výnimočný módny počin nenechal ujsť sa dozviete už čoskoro.

 

Kristína  | 27.2.2013, 20:00