Tip na lesk dlhých vlasov: novinka KÉRASTASE

Kérastase Cristalliste je novinkou od značky L´oréal Paris a sľubuje nám dva zázraky: lesklé vlasy bez zaťaženia a riešenie problému s mastnými korienkami a suchými končekmi. Som dokonalá adeptka, ale nemysli si L´oréal, že to budeš mať so mnou ľahké!
newkerastasecristallistehaircareline

Bála som sa očakávať veľkú zmenu, lebo (priznávam) neverila som, že sa bude konať nejaký veľký zázrak, ale moje vlasy plakali a plakali a mne ich bolo tak ľúto, nuž, tak som teda podľahla a šampón a kondicionér objednala.

 

Čo som očakávala:
Poznáte to, kúpite si v drogérii šampón a kondicionér na lesk vlasov, vlasy umyjete, máte taký ten „slizký“ pocit na vlasoch, keď zmývate kondicionér, a myslíte si, ako vám ten prípravok pomáha. A potom vlasy vysušíte a nie a nie ich odlepiť od hlavy. Spľasnuté a bez života, čo tam po nejakom lesku, keď sa s nimi hanbíte vyjsť na ulicu.


Čo sa naozaj dialo:
Šampón bez parabénov, silikónov a farbív, vravím si, dobrý začiatok. Konzistencia klasická, farba číra, vôňa jemne sladká, zatiaľ som spokojná. Len tá veľkosť... akýsi je polovičný, objem 250 ml oproti 400 ml, na ktoré som zvyknutá u L´oréal Elseve. OK, odpúšťam mu to. Nanášam a čakám, že s penením bude problém... nie je! Kérastase má bod. Vôňa trošku silnejšia, ale príjemná, so sprchovým gélom Signorina sa krásne dopĺňa. Na rade je kondicionér. Na moje polodlhé vlasy použijem asi veľkosť orieška. Rozotriem a čakám 2-3 minúty. Pri zmývaní vlažnou vodou nič necítiť. Vlasy nie sú slizké. Je to jasné, som oklamaná... Možno som ho mala dať viac... možno. Olejček na vlasy z tejto rady nepoužijem, mám ešte ten od L´oréal – Mythic Oil a podľa mojej kaderníčky sa viac peňazí do drahšieho olejčeka neoplatí investovať, keďže tento je už dosť kvalitný. Na moje prekvapenie, vlasy sa sušia a ostávajú nadýchané, konce nie sú vysušené, OK Kérastase, priznávam, mýlila som sa, máš ďalší bod.

 

kerastase_cristalliste1

 

Výsledný efekt:
Vlasy sú nadýchané (aj bez fénovania) a nie sú zaťažené. Kérastase vyhral na plnej čiare! Asi po piatich použitiach je lesk zreteľný. Konce nie sú vysušené, vlasy netreba umývať každý deň a to je výhra zasa pre mňa! A ešte k tomu tá otázka: „Máš nové vlasy?“ od môjho známeho ma odrovnala úplne. Že si muž všimol zmenu je pre mňa neuveriteľné. Tak to som teda nečakala! Ďalší poklad do mojej zbierky, ktorému ostávam verná.


Orientačná cena šampónu Kérastase Cristalliste – 13,99 eur
Orientačná cena kondicionéru Kérastase Cristalliste – 21,99 eur

Michelle | 20.2.2013, 20:00