Extravagantné dúhové líčenie

Bieloruskí stylisti sa poriadne pohrali s farbičkami a počas prehliadky svadobných šiat v Minsku vytvorili na tvárach modeliek malé umelecké diela. Poďte sa s nami pozrieť na extravagantné svadobné líčenie.
belarus_beauty_show-tit

Ak ste si doteraz mysleli, že nevesta by mala byť vo svoj veľký deň nalíčená jemne a decentne, ukážeme vám, že každá dáma má aj inú možnosť. Budúce nevesty, ktoré majú rady pestré farbičky a sú trošku extravagantnejšími dušami, zrejme týmto trendom vo svadobnom líčení podľahnú.

 

belarus_beauty_show2


Extravagantné svadobné líčenie koncom minulého roka predviedli stylisti počas módnej prehliadky v bieloruskom Minsku. Nápadné líčenie je síce určené skôr tým odvážnejším nevestám, no netreba sa ho zbytočne obávať.

 

belarus_beauty_show3

 

Napriek tomu, že sú oči modeliek namaľované výrazne, vďaka skúseným stylistom nepôsobí make-up lacno, skôr pestro, hravo, zaujímavo a profesionálne.

 

belarus_beauty_show4

 

Veselé a vhodne zvolené farby môžu oživiť váš celkový outfit a zároveň rozžiariť vašu tvár. Lesklé kamienky sú príjemným osviežením – uberte šperky a zverte sa do šikovných rúk, ktoré z vás vyčaria napríklad takúto pôvabnú vílu so srdiečkami okolo očí.

 

belarus_beauty_show1

 

Ak si pripadáte skôr ako sivá myška a chceli by ste vo svoj veľký deň naozaj zažiariť, skúste takýto typ líčenia, ktorý z vás urobí neprehliadnuteľnú krásavicu. Trendové sú kvetinové vzory, ale i spomínané srdiečka či vzory motýlích krídel.

 

belarus_beauty_show5


Na škodu však určite nebude, ak si pre istotu pred dňom D vyskúšate viacero typov extravagantného líčenia – skúste sa po každom pokuse odfotiť a potom s kamarátkami vyberte ten typ, ktorý vám najviac pristane. Najdôležitejšie však je, aby ste sa cítili dobre. Zbytočne by ste mali na tvári nádherné ornamenty, keď sa nebudete cítiť vo svojej koži.

 

Foto: SITA/AP

Petra  | 22.2.2013, 19:00