5 tipov, ako stráviť Valentína

A je to tu! Sviatok všetkých zamilovaných, lepšie známy ako Valentín, opäť ukazuje svoju komerčnú silu. Výklady sa len tak hemžia srdiečkami, a rôznymi gýčovými drobnosťami, ktoré majú vyčarovať úsmev na tvárach vašich známych.

valentin

Popravde, dnes je 14. Február využívaný viac na sfanatizovanie ľudí a zárobok, než na vyjadrenie lásky. No vo vašom prípade to tak nemusí byť! Napriek tomu, že darčeky a pozdravy dostávajú väčšinou ženy, občas sa oplatí vziať všetko do vlastných rúk, a potešiť i partnera. Skúste sa v tento deň zmeniť na super partnerku – a zaručene sa vám to vráti. Drvivá väčšina mužov totiž považuje Valentín za nočnú moru. Ponúkame vám pár tipov ako potešíte seba, i partnera.


1. Ako sme už spomenuli, Valentín je dnes najmä o reklame. Všade kam sa pozriete straší presladená výzdoba, v rádiách hrá najlepšia zamilovaná hudba za posledných desať rokov, televízia vysiela zamilované filmy končiace americkým „happy endom“. Čo sa dá robiť? Prekvapte vášho milovaného a ujdite! Ďaleko od civilizácie. Niekam, kde nie je signál, kde vám nič nepokazí príjemný deň. Keďže tento rok Valentín vychádza na štvrtok, môžete si dopriať aj predĺžený víkend. Ak vám to vaša práca dovolí. 

2. Čo milujú muži najviac? Samozrejme, milujú nás, ženy. A mnoho iných vecí. Nechcem ich všetkých hádzať do jedného vreca, ale je všeobecne známe, že muži prahnú po studenom pive a futbale. Viete čo okrem Valentína je na tohtoročnom 14. februári výnimočné? Práve v tento deň sa uskutoční zápas európskej ligy. Ak máte doma futbalového nadšenca, zaviažte mu oči, a zaveďte ho niekam, kde je poriadne veľká obrazovka a čapované pivo. Budete za bohyňu.


3. Láska ide cez žalúdok. Pre partnera – labužníka, bude najlepším prekvapením niečo pod zub. Ak ste šikovná kuchárka, navarte niečo extra. Ak nie zájdite do reštaurácie. Je to klišé? V tom prípade sa inšpirujte filmovými dračicami. Pamätáte sa na scénu z filmu Sex v meste, v ktorej Samatha poukladala vlastnoručne vyrobené sushi  na svoje nahé telo? Jej to nevyšlo pretože jej „drahý“ neprišiel, to však neznamená, že sa to stane aj vám. Ak k tomu pridáte kvalitný alkohol – víno, či whiskey, nič nepokazíte.

 

4. Keďže Valentín je v podstate deň ako každý iný, nedajte sa odradiť tým, že vaše prekvapenie musí byť romantické. Rozhýbte s partnerom kostru, a skúste šport alebo aktivitu ktorú ste ešte nevyskúšali. Napríklad motokáry, paintball, či laser game.  Adrenalín vás nádherne nabudí. Možno nebude na škodu, ak v tomto prípade zavoláte známym a zabavíte sa spolu.


5. Nerobte nič. Buďte žena ktorá vie, že láska sa má ukazovať po celý rok, a nie práve v tento jeden deň. Sadnite si s partnerom doma na gauč, pustite si televíziu alebo film. A buďte hlavne spolu. To je to najcennejšie.

 

Foto: nevesta.sk

Nina M. | 13.2.2013, 10:00