Vôňa vášho svadobného dňa

Okrem toho, že si dnes už môžete kúpiť aj sviečku s názvom Wedding day, môžete si svoj veľký deň prevoňať aj novým parfumom, ktorý vám ho bude navždy pripomínať. Tá správna „svadobná“ vôňa by mala byť jemná a romantická, ale zároveň aj štipku tajomná. Tu sú moje typy.


mm0197

1. LANVIN Marry me! – Príznačný názov pre nevestin parfum, čo poviete? Vôňa je hravá a ženská, plná kvetov. Pomaranč, jazmín a broskyňa spolu dokonale splývajú a magnólia a ruže jej dodávajú ten správny elegantný ráz. Nie je prisilná ani dráždivá, vytvorí na vašej pokožke len jemný závoj. Perfektný výber!

 

lanvinmarryme


2. SALVATORE FERRAGAMO Signorina – Toskánskym slnkom zaliate polia, to je vôňa Signorina, ktorá ozvláštnila môj svadobný deň. Svieža, odvážna, plná ženskosti (tak, ako jej názov napovedá). Spojenie ríbezlí a ružového korenia, jazmínu, pivónie a ruže doplnená ľahkou krémovou konzistenciou panakoty opantá vaše zmysly. Dostala som ju v darčekovej kazete od môjho manžela a odvtedy nedopustím na vrstvenie vôní – sprchový gél, telové mlieko a na záver jemný dotyk parfumu. Aj keď je telové mlieko parfumované, vôbec pokožku nedráždi a krásne ju hydratuje. Neodolateľná!


3. DIOR ADDICT Eau Fraiche – Kvetinovo-ovocná vôňa, iskrivá a zároveň jemná ako hodváb. Spojením grapefruitu, bergamotu, frézie, lotosových kvetov a granátového jablka vznikol dokonalý kokteil radosti zo života. Ak máte rada sviežosť so štipkou sladkej lásky, toto bude vôňa vášho ja.

 

whitewallpaper9

4. LADY GAGA Fame – Žena s dušou rebelky ocení tajomnú vôňu zakázaného ovocia. Parfum je zahalený v temnom akorde, ktorého základom je Belladonna, jedovatá rastlina, ktorú používali posadnuté krásychtivé ženy už od 18. storočia. Tajomné, čo poviete? S touto vôňou nemôžete stupiť vedľa. Med, šafran a marhuľový nektár vôňu rozvíjajú a orchidea v spojení s jazmínom ju robia veľkolepou. Trúfnete si?

5. GUCCI Flora – Ľahký ženský dotyk vône Flora milujú ženy na celom svete. Svieža a zmyselná, no zároveň ľahká a jednoduchá. Citrusy, pivónia a ruže sú podstatou tejto vône, ktorá je symbolom nadčasovosti a prepychu. Je ako stvorená pre výnimočné okamihy vo vašom živote.


6. MARC JACOBS Daisy – Moja posledná z vyvolených. Nie príliš sladká, sofistikovaná vôňa stojí za privoňanie. Jahody, fialka, jazmín, vanilka, grapefruit a gardénia sú zárukou najvyššej spokojnosti. Daisy je krásna kvetinová vôňa, ktorá evokuje pocit čisto vypraného prádla povešaného na slnečnej, čerstvo pokosenej záhrade. V roku 2008 sa tento parfum stal najlepšou dámskou vôňou v kategórii Luxe.


Teraz mi už nezostáva nič iné, len vám popriať šťastnú ruku pri výbere vášho svadobného parfumu.

Michelle | 12.2.2013, 10:30