Ako dosiahnuť krásnu pleť?

Nemáte pleť ako bábika? Nevadí! Vyvarujte sa každodenným "self-operáciám" pleti pred zrkadlom! Po vašich zásahoch vám môžu ostať trvalé stopy v podobe nepekných jazvičiek alebo fľakov a svoj problém môžete len zhoršiť. Ak ste do vienka nedostali dar jemnej a krásnej pleti, nezúfajte! Veľa viete dosiahnuť každodennou starostlivosťou, jej správnym ošetrovaním a ak sa chcete pustiť do skutočného boja, zverte sa do rúk vyškoleného profesionála.
dnj_blog_titulka

Profesionálne ošetrenie pleti má viacero výhod. Odborná a vyškolená kozmetička, ktorej pod rukami prešlo už mnoho zákazníkov, vie stav vašej pleti zhodnotiť objektívne. Často sa totiž stáva, že pleť a jej potreby sa časom menia, preto je vhodné zveriť sa do rúk profesionála.

Ak neviete, čo vás čaká, vedzte, že návštevou dobrého salónu krásy rozhodne nič nepokazíte. Zažijete pohodu, relax a príjemné ošetrenie pleti exkluzívnou kozmetikou.

 

Teraz máte možnosť kúpiť si profesionálne ošetrenie presne vášho typu pleti za skvelú cenu! Zostáva už len pár hodín do ukončenia akcie, preto neváhajte a obdarujte sa krásnou pleťou!

dnj_surovcova_profil

Ošetrenie pleti v salóne DNJ Beauty & Style si obľúbila aj krásna tanečnica Ivana Surovcová.

dnj_blog_text


Foto:

DNJ Beauty & Style

Silvia | 22.2.2013, 15:00