Svadobný veľtrh nesklamal. Práve naopak!

Pokladnice praskali vo švíkoch. Incheba vítala tisíce návštevníkov, ktorí neodolali pozvaniu na Svadobný veľtrh a Interbeauty. Svadobným šatám, sladkým tortám, obrúčkam, nápaditým výzdobám... a lákavému sprievodnému programu.
titulka_incheba

Svadobní vystavovatelia si pochvaľovali, že dostali to, čo očakávali za svoje nemalé úsilie. Nadšené budúce páry. Nevesty, ktoré si okrem inšpirácie a pokukovaniu po budúcich dodávateľoch na ich veľký deň rezervovali termíny, vypĺňali objednávky a našli svoje vysnívané svadobné šaty či obrúčky.

 

diva_1

 

Budúce nevesty nenechávajú nič na náhodu. Uvedomujú si, že na svadobný deň nie je opravný termín, preto dajú na rady odborníkov. Svadobné agentúry, štúdiá, koordinátorky a svadba na kľúč sú horúca téma. Ideálna voľba pre tie páry, ktorých predstavy sa nezlučujú s mainstreamom a nestačí im, keď výzdoba bude v tej a tej farbe. Hitom sú tematické svadby! Návrat k prírodnému štýlu, vintage atmosféra a veľa kvetov.


srdiecka

 

Oproti minulému ročníku oceňujeme snahu vystavovateľov pri realizácii stánkov. Už to nie je tržnica so stolmi potiahnutými bielou plachtou a navŕšeným tovarom. Na veľtrhu vykvitlo niekoľko ukážkových svadobných oáz, kde sa nevesta musela cítiť ako v raji. Napríklad pri výbere obrúčok v štúdiu Kamea, v svadobnom salóne Diamond či Angels, pri výbere obleku pre svojho nastávajúceho v Bizarre a mnoho ďalších, o ktorých sa dočítate už čoskoro.

 

bizarre


Svadobné torty zažívajú boom. Slovenské cukrárky a cukrári dokážu vytvoriť niekoľkoposchodové skvosty asymetrických tvarov v najrôznejších farbách, ktoré dokonale zapadnú do štýlu svadobnej výzdoby. Obľube sa tešia francúzske makronky, cupcakes, ručne robené bonbóny či svieže ovocie máčané v čokoláde.

 

kolace

 

Na veľtrhu nechýbali známe osobnosti - obľúbené slovenské herečky, speváčky a moderátorky, ktoré sa na prehliadke módnej návrhárky Michaely Bubelíny predviedli v svadobných šatách a spoločenských róbach.

 

prehliadka

 

Predtým sa však boli skrášliť v stánku nevesta.sk, kde im šikovné vizážistky z Mary Kay vytvorili pôsobivý svadobný make-up.

 

licenie_podzanska

 

Najväčšia svadobná výstava na Slovensku sa kvalitatívne posunula o krok vpred a jej vysoká účasť ukázala, že vám záleží na vašom veľkom dni. Vychutnajte si svadobné prípravy a nezabudnite, u nás budete mať všetko, čo sa deje vo svadobnom svete, pod drobnohľadom!

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Kristína  | 10.2.2013, 15:00

Fotogaléria

cirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientescirovaprehliadkavyzdobabisakudiamondkocmeckotortaoznameniakolaceharfaambientes