5 dôvodov, prečo nesmiete chýbať na najväčšej svadobnej výstave na Slovensku!

Blíži sa 8. ročník Svadobného veľtrhu a ak patríte k nevestám, ktoré si zaumienili vybaviť všetko na tému svadobné prípravy na jednom mieste, tešíme sa na stretnutie s vami!
titulka_promo_incheba

Okrem toho, že vás na Svadobnom veľtrhu bude čakať viac ako stovka svadobných vystavovateľov od svadobných šiat cez svadobné oznámenia až po limuzíny, budeme tam aj MY! A tu je päť dôvodov, prečo by ste sa u nás mali zastaviť:

 

1. Svadobné líčenie s Mary Kay

 

licenie_mary_kay

 

Najnovšie trendy v svadobnom líčení si v stánku nevesta.sk budete môcť vyskúšať naživo! Budú na vás čakať štyri profesionálne vizážistky - nezávislé kozmetické poradkyne Mary Kay, ktoré vás bezplatne nalíčia podľa vašich predstáv a v súlade s aktuálnymi trendmi. Prechádzka po svadobnej výstave sa tak pre vás stane oveľa väčším zážitkom! A navyše od nás neodídete s prázdnymi rukami. Na každú budúcu nevestu, družičku či svadobnú mamu, ktorá sa nechá u nás skrášliť, čaká malé prekvapenie :)

 

2. Svadobná výzdoba od štúdia Ambientes

 

ambientes7

 

Váhate nad štýlom vašej svadobnej výzdoby? Inšpirácie nájdete aj v našom stánku! V spolupráci so Svadobným a dekoračným štúdiom Ambientes a firmou PONK sme pre vás pripravili retro cestovateľské inšpirácie v prírodnom štýle. Nebude chýbať candy bar, sladučké makronky a veselé capcakes od Giraffe Bakery

 

3. Svadobné foto od Chriss by nevesta.sk

 

chriss_promo

 

Stále sa neviete rozhodnúť, ktorý svadobný fotograf bude mať tú česť fotiť vašu svadbu? Prídite na slovíčko za našou dvornou fotografkou Chriss! Poradí vám, na aké detaily sa sústrediť a v prípade, že túžite po foto ako z titulky časopisu NEVESTA, Chriss rada nazrie do svojho kalendára, či má ešte termín vašej svadby voľný :) Samozrejme, jej nebude chýbať v ruke fotoaparát a po skúške svadobného líčenia na vás zaostrí svoj objektív. 

 

4. Svadobné melódie

 

harfistka

 

Garantujeme vám, že sa u nás budete cítiť príjemne! Dokonca sme si poradili aj s hlukom, ktorý býva pre výstavy typický. U nás pookrejete za tónov svadobných melódií, ktoré pre vás vylúdi harfistka Mária Kmeťková so speváčkou Danielou Tomešovou!

 

5. Svadobný mediálny stánok

 

stanok_nevesta

 

Čaká na vás celý tím nevesta.sk a on-line časopisu NEVESTA! Ak si budete potrebovať oddýchnuť, zastavte sa u nás. Prelistujete si na iPade nové číslo, započúvate sa do pekných melódií, poradíte o svadobnom líčení a pokocháte sa svadobnou výzdobou :)

 


SVADOBNÝ VEĽTRH


Termín konania:
piatok 8. 2. 2013, 10.00 - 18.00
sobota 9. 2. 2013, 10.00 - 18.00

 

Miesto konania:
Incheba Expo Bratislava
 
Web:
svadobnyveltrh.sk

 

E-mail:
info@svadobnyveltrh.sk

 

Nájdete nás aj na facebooku.

 

Vstupné

(Jednotné vstupné na Svadobný veľtrh, výstavu Interbeauty a výstavu  Dieťa a Rodina):

5,- Eur

 

Foto: nevesta.sk, Ambientes, archív M. Kmeťkovej, Chriss by nevesta.sk

Kristína  | 6.2.2013, 18:00