Darčeky pre svadobných hostí

Určite sa nejedna z vás zamýšľala nad darčekmi, ktorými by obdarovala svadobných hostí. Nevesta svoje družičky, budúci ženích svojich družbov a spoločne hostí, ktorých si na svadbu pozvali. Prinášame vám opäť originálne tipy, ktoré vás určite inšpirujú.
titulka_darceky_hostia

Pre družičky

 

Každá z nás by aspoň raz chcela byť družičkou. V krásnych šatách ladiacich s kyticou, stojac za svojou kamarátkou či sestrou, ktorá sa chystá urobiť životný krok. Možno neočakávate žiadne darčeky či pozornosti, najkrajšie je byť pri nej v jej najkrajší deň. Čo však nevesta môže podarovať práve týmto skvelým osobám, ktoré sú počas obradu pri nej?

 

darceky_poamericky_4


Žiadna žena neodmietne šperk. Samozrejme, nemyslíme tým niekoľko karátový diamantový prsteň, postačil by jemný náhrdelník či menšie náušničky. Družičiek nie je tak veľa, aby bol tento darček finančne náročný, no pamiatka ostane navždy. Ak však nechcete „investovať“ veľa, vhodná je aj bižutéria či sponky do vlasov, ktoré budú mať družičky vo vlasoch počas obradu. Ostane im tak milá spomienka na svadobná deň. Ak k tomuto darčeku pripojíte milú šperkovničku, družičky budú nadšené.

 

darceky_poamericky_3


Ak sa nechcete zamerať na šperky, skúste to s oblečením. Tričko darované družičke počas rozlúčky so slobodou s vtipným nápisom, župan s jej iniciálkami, ktorý využije počas spoločného wellnesu. Ani kozmetická taštička s jej menom nie je na zahodenie.

Pre družbov

 

Páni sú o niečo praktickejší a asi im menej záleží na tom, v čom pôjdu do sauny. Zaujímajú ich skôr typicky pánske „záležitosti“ ako napríklad fajčenie cigár. Prečo im preto nedarovať puzdro z ocele na cigary a k tomu ploskačku s jeho menom a dátumom svadby? (Možno aj vďaka tomuto darčeku ženích nezabudne na výročie svadby, družbovia mu ho radi pripomenú.) Pekným a vkusným darčekom sú aj vreckové hodinky, vreckový nožík (opäť s dátum svadby) alebo aj zaujímavý pivový pohár či pohár na whiskey. Opäť pripomíname, že družbov nie je tak veľa, aby boli tieto dary pridrahé.

 

darceky_poamericky_

 

Pre hostí


Nie je pravidlom, aby hostia dostali darček, no je to slušné. Nemusí ísť o ohromný darček, postačí maličkosť. Fóra sú plné tipov, ktorými sa dá inšpirovať. Príkladom je nevesta, ktorá na kávové lyžičky dala vygravírovať dátum svadby. Ďalšia dala vyrobiť malé voskové prasiatka a do nich vložila jeden cent  - tiež originálny a vtipný darček.

 

darceky_poamericky_5

 

Siahnuť však môžete aj po niečom sladkom. Perníkové srdce, malé pralinky s fotkou, cukríky v originálnom balení. Možné je dnes už všetko. Pri menšej svadbe nie sú zlým nápadom aj poháre s vygravírovanými menami nevesty a ženícha a dátumom svadby.

 

darceky


Za originálny nápad považujeme malé sukulenty a kvetiny, malé nádobky s medom, balzamy na pery a v horúcom počasí poteší dámy (ale aj pánov) jednoduchý vejárik. Originálne, nie? Nech sa už rozhodnete pre akýkoľvek darček, veríme, že bude originálny a neopozeraný.

 


 

Zdroj: exclusivelyweddings.com, beau-coup.com, brides.com, wrapwithus.com, fashionweddingdresses.co.uk, topicden.com

 

KačLigač | 11.2.2013, 10:00