Moje kúpeľňové poklady

Každá z nás má v kúpeľni svoje stálice a ja nie som výnimkou. Tie moje som pasovala za poklady z toho dôvodu, že sa u mňa už udomácnili. Možno tieto moje „vychytávky“ inšpirujú aj vás.
lorealelsevecolorvive700mlr_14479_2

Začínam šampónom, lebo to je základ mojej kúpeľne. Vyskúšala som množstvo značiek (Fructis, Schauma, Pantene, Gliss Kur a aj tie drahšie z lekárne), ale na L´oreal Elséve nedám dopustiť. Aj keď mám na hlave citlivú pokožku a občas ma vie poriadne potrápiť, tento šampón mi ju nedráždi. Moje najobľúbenejšie z tejto značky sú Full Repair a Color Vive.
Zostaňme pri vlasoch a sústreďme sa na ďalšiu výživu, ktorá nastupuje po vysušení vlasov uterákom. Tu som sa dlhú dobu spoliehala opäť na L´oreal, konkrétne na olej na vlasy Mythic Oil. Príjemná skúsenosť, ale zázrak sa nekonal. Bez masky na vlasy alebo kondicionéru bol slabý, aj keď sa pekne vsiakol a vlasy nezaťažoval. Pre nie príliš suché vlasy odporúčam. Teraz používam kondicionér na suché vlasy od Schwarzkopf Professional BC Bonacure Moisture Kick, ktorý som si kúpila v kaderníctve, a ktorý pomáha aj pri rozčesávaní a som veľmi spokojná, tiež však kvôli svojim často farbeným vlasom musím občas siahať po kvalitnej maske na vlasy z kaderníctva.

 

niveaoilpackaginggross_maximage

 

Sprchové gély často obmieňam, mám rada tie, ktoré pokožku príliš nevysušujú, a tak sa väčšinou spolieham na značku Nivea a jej sprchový olej Natural oil. Príjemná jemná vôňa a olejová textúra sú pre mňa top! Ak sa chcete ešte viac rozmaznávať, zostaňte pri značke Nivea a vyskúšajte olej do kúpeľa Beauty Oil. Ten relaxačný zážitok si zaslúži každá žena.
Ďalšou neodmysliteľnou súčasťou môjho kúpeľového rituálu je telové mlieko. Mojím TOP výrobkom je v tomto prípade Neutrogena na suchú pokožku. Sľubuje hĺbkovú, 24-hodinovú hydratáciu. Nórska formula ma dostala. Je jemný, neparfumovaný a hypoalergénny. Zanechá vašu pokožku vláčnu a rýchlo sa vstrebáva. Čo viac si priať?

Nabudúce pre vás chystám recenziu Minerálneho púdrového make-upu Mary Kay. Moja kozmetická poradkyňa už má ku mne namierené!

Michelle | 30.1.2013, 10:00