Svadobná výstava v Carltone: Prekročila očakávania!

Ten, kto miluje všetko, čo ladí s témou svadba, sa určite nevedel dočkať svadobnej výstavy v Carltone. Táto už tradičná najluxusnejšia svadobná výstava na Slovensku dokáže každý rok prekvapiť a posunúť latku zas o niečo vyššie.
Stánok Salónu Nicole
nicole

Na reprezentatívne priestory hotela Radisson Blu Carlton sme si už zvykli. Skloniť poklonu však musíme svadobným agentúram, kvetinárstvam a ateliérom, ktorí doň dokázali s výnimočnou ľahkosťou a fantáziou zakomponovať svoje výzdoby a aranžmá. Najfarebnejší stánok patril firmám Lux Wedding, Arttec a Panamera motion pictures, ktorí spoločne vytvorili reálnu svadobnú sálu s dvoma svadobnými stolmi.

 

panamera

 

Boj o svadobné obrúčky sa odohrával v štýlovom stánku Kamea, ktorý dokonale ladí s ich kamenným štúdiom v Trenčíne. Elegantná čierna tapeta s drobným zlatým vzorom, čierne šaty so zlatým golierikom na celom ženskom osadenstve tímu Kamea a sympatický majiteľ s červenou ružou v talóne pre každú budúcu nevestu, ktorá sa dala zlákať ich bohatým výberom obrúčiek. A veru po výstave sa s ružou v ruke prechádzalo veľa slečien...

 

kamea

 

Pronovias, Sherri Hill, Allure Bridals, Rosa Clara, ale aj Miklosko Fashion Design a Monika Laceková. To sú značky, ktorými výstava lákala nevesty bažiace po nových trendoch v svadobných šatách, hľadajúc tie svoje vysnívané. Nakrátko neobišli ani páni. Vyberať si mohli z oblekov Javier Arnaiz, Licona, Wilvorst či Bizzare.

 

img_3663

 

Okrem figurín, kde sme si mohli najnovšie modely vyobzerať z každej strany, sa po sálach premávali aj "živé" modelkovské nevesty. V ľahučkých svadobných šatách bez problémov zapózovali aj v mrazivom počasí pred svadobným kočom hotela Kamila.

 

nevesty_vonku

 

Výber miesta pre svadobnú hostinu sa javí ako tvrdý oriešok. Luxusné hotely a chateau so svojimi neodolateľnými ponukami však ukázali, aké rozmanité naše Slovensko je. Nefalšovaná romantika vás čaká v Amade Chateau či Chateau Foldváry (nachádza sa v Maďarsku, pár kilometrov od Bratislavy). Vidiecky a vintage štýl ponúka Wiegerova vila a mestský luxus a noblesu zažijete v Tulip House Boutique Hoteli či Hoteli Elizabeth. Tatranské čaro hotela Tri Studničky zas nedá spať dobrodruhom zamilovaným do prírody. Pri všetkých hoteloch si môžete byť istí skvelou kuchyňou a v secesnom Tulip House aj vychytenou cukrárkou Luciou Miškovou, ktorá upiekla takúto nádhernú svadobnú tortu.

 

torta_tulip

 

Ďalšia neodolateľná svadobná torta sa vynímala v stánku Oui production speváčky a podnikateľky Patrície Vittekovej.

 

vittekova

 

Jeden výstavný deň, takmer päťdesiatka vystavovateľov, stovky návštevníkov a viac ako dve tisícky fotografií v našom redakčnom fotoaparáte. To je prísľub množstva článkov a foto, ktorými vás budeme postupne zahŕňať, a veríme, že aj inšpirovať. Lebo nevesta.sk a on-line časopis NEVESTA na výstave nesmeli chýbať! 

 

stanoknevesta

 

Účasť na svadobnej výstave bola opäť veľkým zážitkom. Pre budúce nevesty určite tým najlepším štartom v kolotoči svadobných príprav a pre odborníkov v svadobnom biznise obohacujúcim míľnikom. 

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Modelky: Patrícia B./HM Models Management a Ingrid L.
Vizáž: Deni Hvorková
Účes: Salón Jean Louis David
Svadobné šaty: Salón Nicole

Kristína  | 29.1.2013, 19:00

Fotogaléria

bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1bulkovcitim_nicoletim_jean_louis_davidsalon_divamodelkystanok_nevestawiegerova_vila_ponk_kvetinarstvo_michaelamodelky_vizazistkalux_arttec_panamerakamea_1