Top 5 svadobných darov od kamarátky

Svadba vašej najlepšej kamarátky je za dverami, a vy stále nemáte ten správny dar. Niekedy nie je ľahké vybrať niečo, čo poteší, a zároveň vás to finančne nezruinuje. Preto sme pre vás vybrali zopár vhodných tipov, pričom verte - neverte, neminiete viac ako stopäťdesiat eur.


kava_dary_titulka

1. Niečo praktické

Budete mať istotu, že nič nepokazíte, potešíte a váš dar sa využije. Určite však viete, že praktické dary bude kupovať takmer každý. Preto príbory, poháre, vázy alebo misy hoďte za hlavu. Premýšľali ste napríklad nad kávovarom? Vôňa rannej šálky kávy nádherne prebudí, a pohladí. Kávovar Tassimo od značky Bosch, nájdete už za 85 €. Taliansky pôžitok z kávy dosiahnete za pomoci kávovaru De Longhi, ktorý sa taktiež zmestí do finančného limitu – jeho cena je už od 119 €.

 

2. Zapojte kreativitu

tricka

 

Vybúrte sa a vymyslite niečo, čo rozosmeje. Alebo aspoň pobúri. Skúste navštíviť internetovú stránku „shirtinator“. Nájdete tu tričká, mikiny, košele či hrnčeky. A čo je na nich iné, než na tých, ktoré kúpite v obchodoch? Na tieto naoko bežné maličkosti si môžete vymyslieť a dať našiť nápisy od výmyslu sveta. Svoju kamarátku predsa poznáte a s kúskom kreativity a poriadnou dávkou humoru sa váš dar bude jednoznačne odlišovať od tých ostatných. Do päťdesiatich eur kúpite tričká pre nevestu i ženícha. Vtipné, ironické, romantické či presladené nápisy – je to len na vás. Posaďte sa, a vymýšľajte.

 

3. Doprajte relax

Internetová stránka „zlavomat“ ponúka množstvo zliav a ponúk. Dokonca aj z oblasti cestovania, wellness či pobytov na horách. Trojdňový pobyt pre dvoch v štvorhviezdičkovom Parkhotel Praha si môžete užiť len za 69,90 €. Rodinný pobyt v kúpeľoch Hungarospa, pre dve dospelé osoby a dve deti, na tri dni – a to všetko len za 128 €. Neváhajte – stačí sledovať každodenne sa meniace akciové ponuky a dokonalý darček je na svete. Veď samy dobre viete, že oddych je v dnešnej uponáhľanej dobe najlepší dar.

 

4. Darujte spomienky

_vyr_216pt1483mc

 

Áno. Spomienky sa darovať dajú. Ako? Zaplaťte  kamarátke fotenie. Nádherné profesionálne fotografie, okrášlia rodinný interiér. A, samozrejme, zahrejú na srdci pri každom pohľade na ne. Ak máte fotografie z obdobia pubertálneho šantenia, dajte ich zarámovať a pripojte ich k darčeku – verte, že slzy bude mať na krajíčku.


5. Na pamiatku

naramokchirurgickaocelmorellatosju14

 

Čo tak niečo, čo kamarátke po vás navždy ostane? Nielen spomienky. Ale aj niečo hmotné. Prívesok. Či už zlatý, strieborný alebo z chirurgickej ocele. Úspech je zaručený. Samozrejme, nie je pravidlom, že musíte podarovať práve prívesok. Pekným darom je aj retiazka, náušnice či náramok. Vždy vás bude mať pri sebe.

Je len na vás, čím vašu kamarátku obdarujete. Ak je priateľstvo pravé, bude sa jej páčiť všetko. Veď predsa, kamarát je ten, kto vždy pri tebe bude stáť.

 

Foto: SITA/AP, shirtinator.com, morelatto

Nina M. | 4.2.2013, 10:00