PUPA Diamond Eyeshadow – zimná kolekcia 2012/2013

Značka Pupa ani túto sezónu nezaháľala a poslala na trh zbrane ťažkého kalibru – „wet and dry“ tiene na oči v hnedých odtieňoch 03 a 04, ktoré vyzerajú na očiach luxusne a žiarivo.



131254

Svetlejší odtieň zo zimnej kolekcie je zlatohnedej farby a aj napriek tomu, že nie je trblietavý (čo oceňujem, lebo nerada zápasím s trblietkami opadanými na lícach) sa na očiach nádherne leskne. Na očiach vyzerá prirodzene a oko rozjasní. Nasucho je ideálny na denné líčenie a jeho intenzitu zvýšite aplikáciou namokro, vhodnou na večerné líčenie. Na jeho dotieňovanie používam tmavšie hnedý odtieň tak, aby bolo celé líčenie tón v tóne.

Pery potom stačí osviežiť oranžovým rúžom Lancôme, o ktorom som už písala v recenzii o rúžoch a prežiariť bronzovým leskom na pery rovnakej značky. Bodku za týmto líčením dá farba na líčka Chanel, ktorej recenziu nájdete tu. Vaše líčenie bude prirodzené a vaša pleť bude pôsobiť žiarivo. Odporúčam aj ako líčenie na horúce letné večery, keď vaša pleť získa bronzový nádych od slniečka.

 

fotka-4horz

 

Podstatne výraznejší je druhý – tmavší, hnedočierny odtieň 04. Ten využívam oveľa menej. Je príliš intenzívny. Na dotieňovanie zlatohnedého tieňa je pre mňa príliš tmavý. To množstvo tieňa, ktorý balenie obsahuje, určite nevyužijem a možno ho posuniem kamarátkam. Ak ste tmavšie typy, jeho intenzitu si budete môcť dovoliť, ja ale preferujem jemnejšiu alternatívu hnedého líčenia.

 

fotka-3

 

Môj názor: do tieňov značky Pupa z aktuálnej zimnej kolekcie sa rozhodne oplatí investovať. Krásne rozžiaria váš pohľad a ich výdrž je rovnako vynikajúca. Odporúčam zlatohnedý odtieň, ktorý pristane každej pleti, tmavší odporúčam odvážnejším dámam.


 

Nabudúce: Nahliadneme do siene slávy luxusných make up-ov svetových značiek Dior, Estée Lauder a Lancôme.

Michelle | 8.1.2013, 10:00