Svadba v duchu Vianoc

Najkrajšie sviatky roka už klopú na dvere a vy zrejme premýšľate, či už máte na ne všetko nachystané. Možno sa však nájdu dámy, ktoré majú plnú hlavu niečoho celkom iného – pripravujú sa totiž na svoj veľký deň. My vám prinášame niekoľko tipov na to, ako tieto dve udalosti prepojiť a vyčariť si nádhernú svadbu, ktorá sa bude niesť v ľahko vianočnej atmosfére.
vianocna_svadba_tit

Prvý krok, ktorý nevesta pri príprave svadby urobí, je zrejme aj tým najpríjemnejším – vyberie si tie svoje svadobné šaty. Inak to asi nebude ani v prípade svadby v duchu Vianoc a výber šiat bude aj pri takto ladenej svadbe veľmi dôležitý. Vhodné budú napríklad modely, ktoré sú doplnené červenými dekoráciami a aplikáciami alebo kúsky ušité z materiálov, ktoré vytvárajú dojem ľahučkej snehovej perinky.

 

vianocna_svadba_5


Červené detaily z vás vyčaria romantickú Snehulienku z rozprávky – takýmto kúskom sú aj šaty z talianskej dielne Atelier Aimee. Model je jedinečný aj vďaka materiálu, ktorý pôsobí prchavo, étericky, sviežo, vzdušne a neodolateľne. Ľahký strih vám zaručí, že sa v nich budete cítiť pohodlne a veľmi žensky. Červená farba model výrazne oživí  a v spojení s dekoráciou vytvorí dokonalú vianočnú atmosféru.

 

vianocna_svadba_2

 

Ako zvodná snežná princezná budete pôsobiť v kúsku od módnej návrhárky menom Rosa Clara, ktorý je doplnený elegantným kabátikom s krátkymi rukávmi. Jemné pierka, ktorými je celý model z prírodného vlákna pokrytý, pôsobia ako ľadová inovať.

 

vianocna_svadba_1

 

Samozrejme, len šaty pre vyčarenie vianočnej atmosféry stačiť nebudú a dôležitú úlohu pri organizácii vašej svadby zohrá výzdoba a rôzne drobnosti.  Pozrite sa napríklad na túto zaujímavú červeno-bielu poschodovú svadobnú tortu, na ktorej si vaši hostia nepochybne pochutia, pretože nie je len pastvou pre oči, ale aj pre vaše chuťové poháriky.

 

vianocna_svadba_3

 

Alebo by ste dali prednosť tejto nefalšovanej vianočnej svadobnej torte?

 

vianocna_torta

 

 

Dotvoriť atmosféru vám môžu pomôcť aj originálne svadobné oznámenie, ktoré si s troškou šikovnosti môžete vylepšiť alebo si navrhnúť svoje vlastné.

 

vianocna_svadba_7

 

Netreba zabudnúť ani na girlandy, vianočné ruže či cezmínu a visiace imelo – veď svadba je o láske a kto by odolal bozku pod imelom?

 

vianocna_svadba_6

 

Svadba je však v prvom rade o vás a o tom, aby ste sa cítili pohodlne a aby ste za zabavili. Či už organizovanie svadby v duchu Vianoc vezmete vážne, alebo si z nej spravíte príjemne predvianočnú párty s najbližšími, na ktorej oslávite svoj sobáš, mali by ste si ju užiť plnými dúškami. A ozaj, na pravej vianočnej svadbe nesmiete zabudnúť ani na lahodný vianočný punč – a zábava sa môže začať.

 

Foto: brides.com, Barcelona Bridal Week, colourbox.com

Publikované: 15. 12. 2012 

Petra  | 22.12.2014, 20:00