Klobúčik pre Luciu Bílú

Speváčka Lucie Bílá sa v roli porotkyne súťaže Česko Slovensko má Talent predviedla aj ako Glamorous Lady. Klobúčik z mojej dielne si tak užil svojich „pár minút slávy“ v sobotňajšom semifinálovom kole...

ap_klobucik_lucie-bila-titulna-n

Vždy, keď sa chystá niečo pre známu osobnosť, je na tom čosi vzrušujúce. Tak ako posledne, keď som riešila ďalšiu akciu z kategórie „celebritné“, tentokrát pre Luciu Bílú na jedno zo semifinálových kôl súťaže Česko Slovensko má talent. Išlo o maličkosť - klobúčik, ktorý však v celkovom stylingu zohral svoju očarujúcu úlohu tak dobre, že si ho Lucia napokon dokonca kúpila. Hovorím o tom ako o nejakej úžasnosti, ale v prípade celebrít je to naozaj ojedinelé. Známe osobnosti zo zásady počítajú s tým, že vždy všetko dostanú požičané a zadarmo. Návrhárovi má ostať hrejivý pocit, že mali výtvor od neho na chvíľu na sebe... Lucii však zostáva v šatníku a to poteší ešte viac. Klobúčik sa snáď už čoskoro objaví aj na niektorom zo speváčkiných koncertov či fotení.

Celé to „teátro“ opäť vzniklo neuveriteľne narýchlo. V sobotu ráno ma zobudila telefonátom Sandra Žigová, jej stylistka, že o hodinu posiela ku mne kuriéra, súrne potrebuje odomňa klobúčik... a, voila - večer už bol na obraze! V podobných prípadoch si vravím: „Nedajú sa normálne v kľude robiť tieto veci?!“ Odpoveď znie: „Nedajú, taký je showbiznis...“ Nevadí. Často veci, ktoré vzniknú neočakávane, nakoniec vypália nad očakávanie dobre.

 

ap_-lucie-bila-n

 

Sandra zvolila dramatický styling. Lucie Bílá doslova žiarila v blišťavom modeli v štýle „ART DECO“. Pre 20. roky, ktorými sú tieto čierne šaty výrazne inšpirované, sú typické linky vytvárajúce geometrické obrazce. V tomto prípade boli vytvorené z antracitovošedých flitrov našívaných na transparentnom podklade tón v tóne so šatami. Styling doplnil vyčesaný účes z vĺn, štrasové náušnice a, samozrejme, – klobúčik.

 

ap_klobucik_lucie-bila-r

 

K šatám sa výborne hodil klobúčik MELANIE v čiernej farbe. Kruhový základ vyšívaný korálkami a flitrami zdobia dva transparentné kvety a mašľa z mušelínu, saténu a hodvábneho šantungu so štrasom v strede. Pravý bohémsky efekt zaručuje pštrosie perie.
Hodí sa ako elegantná ozdoba do vlasov nielen k spoločenským šatám na plesy, ale v pestrejšej farebnosti aj pre svadobné družičky či svadobné mamy.

Ak vás klobúčik zaujal, viac modelov nájdete tu.

 

lucia-bila-klobucik_ap-sandra-zigova

 

Lucie Bílá so stylistkou Sandrou Žigovou počas prestávky vo vysielaní...

 

lucie-bila-klobucik-talent_ap


… a v akcii na scéne vo svetlách reflektorov.


Foto: Fronk, archív AP

Andrea | 13.12.2012, 15:00