Čižmy: Vzory, malé čierne, zlaté, džungľa 3. časť

Čižmy poskytujú miesto aj na vybláznenie sa s rôznymi farbami a vzormi. Je len na vás či zvolíte úplne bláznivé vzory alebo len pásiky rôznych farieb.


titulka_dzungla

vzory_1

 

vzory_2

 

vzory_3

 

vzory_4

 

vzory_5

 

vzory_6

 

vzory_7

 

MALÉ ČIERNE

Sú ako koktejlky - nadčasové a hodia sa na všetko, ku všetkému a pre všetky. Proste FURT! Menia sa len v malých detailoch. No môžete si byť isté, že nič nepokazia.

 

male_cierne_1

 

male_cierne_2

 

male_cierne_3

 

male_cierne_4

 

male_cierne_5

 

ZLATÉ

 Ak sa chcete trošku odlišovať, tak vsaďte na zlatú, či striebornú alebo iné metalické farby. Oživia váš outfit a budete neprehliadnuteľná.

 

zlate_1

 

zlate_2

 

zlate_3

 

DŽUNGĽA

 Máte na výber – zebru, tigra, leoparda, ocelota, jaguára, perie papagájov alebo pštrosa, kože krokodílov, aligátorov, hadov – tak, čo si vyberiete? Máte výhodu, že čokoľvek to bude, bude to viac než super. Preneste sa  tak aspoň na chvíľu do džungle.

dzungla_1

 

dzungla_2

 

dzungla_3

 

dzungla_4

 

dzungla_5

 

dzungla_6

 

dzungla_7

 

dzungla_8

 

dzungla_9

 


 

Výhoda čižmičiek, hlavne tých nižších je v tom, že sa dajú dopĺňať rôznymi ponožkami, pančuškami a legínami. Vtedy treba vsadiť na originalitu a netradičnosť. Pokojne tvorte divoké variácie vzorov a farieb. No nezabúdajte, že k nim musíte zvoliť krátke šaty, šortky, či sukničky.

 

obrazek58

 

obrazek59

 

obrazek60

 

A čo by som zvolil ja k nízkym a vysokým čižmičkám? Menšia inšpirácia v podobe troch modelov. No hlavne nezabúdajte, že móda je zábava a nie striktné pravidlá trendov ;) tak sa bavte s čižmičkami.

obrazek61

obrazek62

 

obrazek63

 

Foto: archív značiek

 


 

 

Prečítajte si aj Čižmy: Maxi, midi a mini 1. časť  a Čižmy: Zipsy, čipky, výšivky 2. časť

Lukáš | 12.12.2012, 10:00