Zimná svadobná rozprávka

Hoci zima nie je príliš obľúbeným časom na vystrojenie svadby, ukrýva v sebe mnoho krás, ktoré vám pomôžu vyčariť nádhernú zimnú rozprávku. Ak obľubujete zimu a túžite po svadbe, ktorá by sa niesla v duchu tohto ročného obdobia, prinášame vám zopár tipov, ako na to.

zimna_svadba_tit

K dokonale zimnej svadobnej atmosfére patria samozrejme dokonalé zimné svadobné šaty. Vybrali sme pre vás tieto dva skvostné kúsky, ktoré sú na svadbu v zime ako stvorené. Prvý model je z dielne Angel Sanchez a ušitý je z hodvábu a z tylu, ktorý je dekorovaný postriebreným lemom.

 

zimna_svadba7

 

Zaujímavým kúskom, ktorý ocenia najmä výstrednejšie nevesty, sú tieto šaty z dielne Temperley London. Dvojdielny model je veľmi praktický, pretože vrchná časť sa dá odopnúť, vďaka čomu vzniknú chutné minišaty - tie si môžete po polnoci pokojne nechať oblečené.

 

zimna_svadba6

 

K dotvoreniu zimnej atmosféry vám, samozrejme, dopomôžu štýlové topánky a vhodne zvolené doplnky. Výborne vám môžu poslúžiť tieto ručne šité nebesky modré topánočky s tapetovým vzorom a perlovou dekoráciou.

 

zimna_svadba1

 

Ani výber šperkov netreba zanedbať - nič nepokazíte perlami, ktoré budú ladiť s topánočkami, ale skúsiť môžete aj naúšnice s bledomodrým nádychom a tvarom, ktorý pripomína snehové vločky.

 

zimna_svadba2

 

Aj jemná čelenka, diadém či nenápadná sponka ozvláštnia váš vzhľad a vyčaria z vás jemnú ľadovú kráľovnú, ktorej srdce však nie je chladné, ako to bolo v prípade tej rozprávkovej kráľovnej, ale horí láskou k svojmu vyvolenému.

 

zimna_svadba_8

 

K dotvoreniu celkovej atmosféry vám dopomôžu aj rôzne drobnosti. Šikovná cukrárka vám upečie krásnu tortičku so zimným vzorom a nezabudnite ani na svadobnú výzdobu - krištáľové vázy či svietniky budú pôsobiť ako vytesané z ľadu a svetlo sviečok sa v nich bude romanticky ligotať. Ak k nim ešte pridáte kvetinovú výzdobu tvorenú napríklad bielymi ružami s modrými dekoráciami, vytvoríte skutočne zimnú, no na pohľad veľmi príjemne pôsobiacu výzdobu.

 

zimna_svadba9

 

Zima je skutočne čarovným obdobím, ktoré vám má čo ponúknuť - stačí to len objaviť a romantická zimná svadobná rozprávka je na svete. Všetko záleží na vašom vkuse a predovšetkým fantázii - tá dokáže vyčariť nádhernú svadbu v akomkoľvek období.

 

Foto: brides.com, net-a-porter.com, bhldn.com. SITA/AP

Publikované 20. 12. 2013

Petra  | 22.12.2014, 10:00