Zo zákulisia tvorby zimného čísla NEVESTY

Máme za sebou niekoľko dní skvelých fotení, hodín strávených líčením a maľovaním a prezliekaním z jedných šiat do druhých... V zákulisí sme sa tentoraz až tak nenasmiali, ale o to viac na pľaci.
titulka_zakulisie_5

Titulku sme opäť fotili v Kempinski Hotel River Park Bratislava. Tentoraz však v hotelovom Zion Spa s nádherným výhľadom. Pózovala violončelistka Magda Izakovičová aj s jej najväčšou láskou - violončelom, v šatách zo Salónu Nicole. Na záver fotenia nám aj zahrala! Zrazu stíchlo celé Zion Spa, vodná hladina sa upokojila a všetci sme ako v pozore na nej išli oči-uši nechať :)

 

kolaz_magda

 

V novembri sme si odskočili do Prahy na svadobný veľtrh Svatební Expo a popritom sme si splnili sen :) Fotením svadobných šiat na krásnej modelke Mono v nádherných priestoroch Buddha-Bar Hotel Prague.

 

kolaz_mono

 

V Chateau Appony sme si spravili Dámsku jazdu, kde sme vyskúšali nové trendy v líčení Mary Kay v štýle Hollywood 50. rokov. Prekrásne účesy k líčeniu vytvoril István Farkas a v sukničkách Dolly sa z našich modeliek stali filmové hviezdy :)

 

kolaz_apony

kolaz_aponny_1

 

V Chateau Amade sme sa zahrali na rozprávku. Veď v ich nádherných priestoroch chýba už len princezná alebo rovno dve, ktoré sa budú naháňať po chodbách...  

 

kolaz_amade

 

A neodpustili sme si ani šteklivé boudoir foto vo farebnej bielizni a veľkýýých šperkoch :)

 

kolaz_katka

 

K nevestovskému looku pražskej svadobnej výstavy sme tiež prispeli dvoma krásnymi modelkami :)

 

kolaz_vystavy

 

Už sa neviete dočkať, aké foto z týchto fotení vzišli? Máte chuť prečítať si o nových kolekciách svadobných šiat, oblekov, o svadobných daroch a ďalších zaujímavých témach? 

Tak rýchlo klik sem!

A príjemné čítanie :)

 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Kristína  | 5.12.2012, 10:00