Moje overené po(d)klady pod make-up na zmiešanú a mastnú pleť

Ak je vaša pleť rovnako problematická ako tá moja, bojujete s leskom a mastením rôznymi prípravkami a nakoniec aj sacími obrúskami a stále sa vám nedarí mastnotu skrotiť a nad tou potvorou vyhrať, odporúčam vám vyskúšať mnou overené po(d)klady!



img_01_krasnabezmakeupu

Mary Kay Oil-free Hydrating Gel je môj prvý poklad. Pravdupovediac, nečakala som žiadny zázrak, o to viac som bola jeho účinkami prekvapená. Krém má gélovú konzistenciu a dobre sa rozotiera. Pleť ho krásne vsiakne a zostane jemná a vláčna na dlhé hodiny. Je to jeden z krémov, ktorých cena sa rovná kvalite. Pleť sa mi pod make up-om nemastí a zostáva vyživená a hydratovaná a ja mám mastnotu pod kontrolou.
Cena: 36 eur

 

nemastnyhydrhorz


Mary Kay Oil Mattifier je môj druhý poklad od značky, ktorú založila podnikavá Američanka s rovnakým menom Mary Kay Ash. Nanášam ho len na T-zónu (čelo, nos a brada) po aplikovaní hydratačného krému alebo séra. Tento výrobok získal titul Odporúčané AVS-ČR od Asociácie vizážistov a štylistov Českej republiky celkom oprávnene. Je vynikajúci a je mojou ďalšou stálicou na kozmetickej poličke. Bez neho by sa moja pleť leskla oveľa skôr.
Cena: 16,20 eur

 

graphic1-copy980x280


tianDe Corrective Serum je vysoko aktívny komplex v 36 zlatých kapsliach, ktoré slúžia na obnovu buniek a spevnenie pleti. Používa sa ako kúra 15-20 dní. Dá mi pleť do poriadku, keď je zaťažená počasím a stresom. Navyše mi pomáha ako podklad pod make-up, lebo jeho prírodné zložky obohacujú pleť o výživné látky a pleť potom nemá tendenciu nadmerne sa mastiť.                                               
Cena: 21,90 eur

 

enspecial01


Dr.Hauschka Medovkový Krém je úplný zázrak! Kúpila som si ho na základe vynikajúcej recenzie a som maximálne spokojná. Najskôr ma prekvapila jeho konzistencia, vyzeral ako hutný krém, ktorý sa bude ťažko rozotierať, ale naopak, na pleti sa krásne rozplynul. Moja pokožka zostala jemná a vláčna a problém lesku a mastnoty bol zažehnaný. Výborná kúpa!
Cena: cca 19 eur

 

Teraz sú už moje poklady aj vašimi pokladmi, takže, hor sa do skúšania dámy!

Michelle | 5.12.2012, 16:30