Nechajte zmiznúť svoje kruhy pod očami

...tak, ako to robím ja. Ak sa vaše kruhy objavujú len vtedy, keď sa dostatočne nevyspíte, nemám pre vás ľahšiu radu, ako sa doružova vyspať. Ale ak ste svoje kruhy zdedili alebo máte len príliš jemnú kožu pod očami s presvitajúcimi žilami, rovnako ako ja, mám pre vás len dve rady. Tou prvou je kyselina hyaluronová, ktorú vám v špecializovanom stredisku vstreknú pod oči (au!) a váš problém na dlhú dobu vyriešia. Ja preferujem druhý, bezbolestný spôsob – korektor!

whitewriting29491444516350

Vyskúšala som už takmer všetky, ale jednému ostávam verná. YSL, Clarins, Max Factor aj Collistar sú, presne v tomto poradí, naozaj slušné, ale ja nedám dopustiť na Estée Lauder Double Wear Stay-in-place Concealer SPF 10 (Anti-cernes extra longue tenue)! Ja používam odtieň 02 light medium. A prečo ho tak milujem? Narozdiel od ostatných korektorov sa Estée Lauder na okolie vášho oka doslova prilepí. Pocit, keď ho vklepávate, je toho dôkazom.

 

dsc_0448


Mám rada aj jeho lacnejšiu alternatívu – Bourjois Stick Anticernes Correcteur Concealer Stick odtieň 71 light beige. Má rovnako dobrú kryciu schopnosť ako Estée Lauder.

 

dsc_0434horz


Tak prečo máte do korektora investovať viac peňazí? Odpoveď je v jeho výdrži. Zatiaľ čo Estée Lauder vám vydrží celý deň bez porušenia, Bourjois časom svoj účinok stráca a vie sa usádzať do drobných vrások, takže ho treba počas dňa opraviť a z vrások jemne odstrániť. To vám v prípade korektora od Estée Lauder nehrozí.
Pred pár rokmi som dostala tip na korektor na kruhy pod očami vo forme extrémne krycieho make up-u Dermacol Make-up Cover. Bola to tá najhoršia rada, akú som mohla dostať. Tento make up vám mimické, jemné vrásky pod očami zvýrazní stonásobne. Ako korektoru pod oči sa mu odporúčam radšej vyhýbať.

 

1108_13


Môj tip! Po nanesení korektora jemným vklepávaním od koreňa nosa až po vonkajší kútik oka, prípadne až na horné viečko, použite na zafixovanie jemný púder. Dbajte na to, aby bol o odtieň svetlejší ako váš make up a aby bola jeho konzistencia jemná, inak vám kruhy zvýrazní. Ja používam púder od Clinique Almost Powder make up SPF 15 v odtieni 02 neutral fair a vklepávam ho od koreňa nosa dostratena. Pôvodne som si ho kúpila na tvár, ale keďže mi zvýrazňuje póry, rozhodla som sa ho používať výlučne pod oči, kde nie sú póry také výrazné. Tam je vynikajúci.

Dúfam, že vám môj tajný recept na kruhy pomôže rovnako, ako pomáha mne.

 

A tu je krátky videonávod, ako postupujem.

 

Použité produkty:

Esteé Lauder Double Wear 02 light medium   

Clinique Almost Powder Make-up 02 neutral fair
Artdeco Eyeshadow base
Clarins Mono Couleur 03 tottaly black
Oriflame Eyeliner Stylo black

 

Ako na to:

Jemne vklepte korektor Estée Lauder bruškami prstov. Na lepšie prekrytie kruhov vklepte následne púder v odtieni slabšom, ako je váš make-up. Ja som použila púder Clinique. Ma viečko najskôr naneste podkladovú bázu Artdeco, ak chcete, použite následne očné tiene. Potom nakreslite penovým aplikátorom očného tieňa Clarins linku, po ktorej línii pôjdete, keď použijete linku v pere. Nakoniec naneste tekutú linku.

Veľa šťastia pri trénovaní!

 


 

Nabudúce: Farba na líčka, ktorá vám vydrží celý deň!

 

Michelle | 3.12.2012, 10:00