Anjelikovia Victoria´s Secret zleteli opäť na zem

Počas famóznej prehliadky, ktorá stála zhruba 10 miliónov dolárov, si diváci vychutnali 65 kostýmov a 28 párov anjelských krídel. V prestížnej Fantasy podprsenke s motívom kvetín sa ukázala brazílska supermodelka Alessandra Ambrósio.



victoria_titulka_1

Veľkolepá šou mala niekoľko ústredných tém - nostalgická romantika, epická referencia k popovej kultúre, anjeli v rozkvete, anjeli strieborného plátna, ružová mi pristane, dievčatá z kalendára a nebezpečené známosti.

 

victoria_1

 

Po móle sa okrem stálic ako Miranda Kerr, Adriana Lima, Karlie Kloss či Candice Swanepoel prešli aj nové tváre ako Jourdan Dunn, Cara Delevingne, Hilary Rhoda a Jessica Hart.

 

victoria_2

 

victoria_4

 

victoria_5

 

victoria_6

 

victoria_7

 

Modelky, tak ako to býva zvykom, vyzerali príťažlivo a sexi, z vizáže však boli úplne vypustené akékoľvek trblietky a bronzer, aby tak poukázali na škodlivosť opaľovania. Na prehliadke boli uvedené aj prvé Victoria's Secret laky na nechty, preto sa pri celkovej vizáži modeliek kládol dôraz aj na pedikúru.

 

victoriassecret2012fashionshow

 

Po hudobnej stránke šou osviežila barbadoská speváčka Rihanna oblečená v dlhých čiernych korzetových šatách s vysokým rozparkom, čipkovanými rukavičkami a v sexi podväzkoch.

 

Foto: Victoria´s Secret

Chriss | 15.11.2012, 19:00