Vyhrajte svadobné šaty zo Salónu Weda!

Biele či maslové? Čipkované alebo saténové? Ešte ste sa nerozhodli, aké svadobné šaty si oblečiete vo váš veľký deň? Z novej kolekcie Salónu Weda si určite vyberiete! A teraz si ich môžete dokonca vydiskutovať! Zapojte sa do veľkej narodeninovej súťaže s časopisom NEVESTA!
weda_pr_titulka

Aj Salón Weda/esaty.sk oslavuje 1. narodeniny časopisu NEVESTA!

Ak ste dali hlas jeho fotoeditoriálom tu alebo tu a do šiat Weda ste sa po uši zamilovali, dajte nám o tom vedieť v diskusii pod týmto blogom! Diskutujeme totiž o úžasnú cenu! Požičovné svadobných šiat podľa vlastného výberu zo Salónu Weda! 

 

Viac o veľkej narodeninovej súťaži tu.

 

weda_pr_2

 

weda_pr_1

 

Hladký saténový korzet, ktorý siaha až po boky, prechádza cez perličkovo-korálkovú aplikáciu do nádhernej ľahúčkej sukne s vlečkou. Efektný model MABEL ocení vyznávačka jednoduchej elegancie, ktorá chce na svadbe vyžarovať sexi esprit. 

 

weda_pr_5

 

Strih a la morská panna je zásah do čierneho, ak máte tie správne krivky. Pri chôdzi sa vaša silueta bude krásne vlniť a volánová vlečka pripomínať hravé morské vlnky. Vyšívaný korálkový korzet dodáva modelu WENDY trblietavý look, ako keď sa slniečko opiera o hladinu mora. 

 

weda_pr_3

 

Model SANDY - hravé volániky na áčkovej sukni s prekladaným srdiečkovým korzetom. V žiarivej bielej farbe sadne tento obľúbený strih veselej mladej neveste so snedou pleťou. 

 

weda_pr_11

 

Model SERENA. Čipkované svadobné šaty na širšie ramienka s tulipánovou sukňou schovajú aj širšie boky a pekne vyniknú i na neveste, ktorá nemá ideálne miery. V ivory odtieni sa ich nemusí báť ani bleduľka :) 

 

weda_pr_6

 

Model GIOVANNA. Bohatá sukňa, ktorá pozostáva z drobných volánikov, má extravagantný nádych a je stvorená pre nevestu princeznú. V krásnej bielej bude na zimnej svadbe konkurovať snehovej prikrývke. V kožúškovej pelerínke, ktorá je efektná a ešte aj zahreje, zapôsobí doslova ako kráľovná. 

 

weda_pr_4

 

Korzetové čipkované šaty s vlečkou - zaručená klasika pre romantické duše :) Vďaka šnurovačke sa šaty dokonale prispôsobia vašim krivkám.

 

weda_pr_9

 

Salón Weda má v novej kolekcii niečo aj pre nevesty, ktoré túžia po hravosti, svadobný deň neberú zas až tak vážne a v talóne majú krásne štíhle nôžky :) Model DARIA. Sexi, čo poviete?

 

Viac o Salóne Weda tu.


 

Foto: Chriss by nevesta.sk

Vizáž a vlasy: Deni Hvorková

Modelky: Fashion World Management - Diana N, Diana O. a Tatiana Ď.

Priestory: Chateau Amade

Kristína  | 3.12.2012, 11:11