Dva v jednom: Svadobný oblek ako business oblek

Kvalitný business oblek, najlepšie šitý na mieru, by nemal chýbať v žiadnom pánskom šatníku. Nech ste akokoľvek športový typ raz za čas sa nevyhnete pozvaniu na rodinnú oslavu, svadbu, alebo inú spoločenskú udalosť, ktorá si vyžaduje od pánov formálne oblečenie.
business_tom_steed_web_1

Svojím oblečením vyjadrujeme úctu k hostiteľovi a ostatným hosťom. Aj vďaka vhodne zvolenému oblečeniu sa na akcii cítime sebavodomo a príjemne. Samozrejme, neplatí to v prípade, ak ste zo skrine vytiahli 10-ročný oblek zo stužkovej, ktorý na vás aj po tých rokoch stále visí, alebo práve naopak. V určitých partiách je vám priúzky, preto je riskantné spraviť svižnejší krok, nehovoriac o pohodlnom sedení, a rukávy sú akési príliš krátke... Jednoducho "vyrastený študent"  výstižne pomenuváva váš nepresvedčivý zjav. A už vôbec sa nebudeme čudovať, ak takto vystrojený muž bude dokoola svojej partnerke opakovať, ako neznáša obleky, že už sa jej nikdy nepodarí, aby sa do tohto brnenia navliekol a podobne. Má pravdu! Ten oblek patrí do múzea alebo najlepšie rovno do koša!

Predsudky však treba hodiť za hlavu, lebo aj v obleku sa môžete cítiť ako v druhej koži. Je to celkom jednoduché, dajte si ho ušiť na mieru!

 

business_tom_steed_web_5

 

Ak vás čaká tá najväčšia rodinná oslava - vaša vlastná svadba, neexistuje takmer žiadna možnosť, ako sa vyhnúť obleku. Máme však pre vás dobrú radu, ak nie ste oblekový typ, to znamená, v skrini vám nevisí ani jeden kus, v ktorom by ste sa cítili príjemne, dajte si ušiť svadobný oblek v business štýle. Takto váš "svadobný" oblek budete môcť využiť na množstvo ďalších príležitostí a garantujeme vám, že na formálne oblečenie zmeníte názor.

 

Značku Tom Steed - made to measure poznáme predovšetkým ako značku, ktorá poskytuje pánom v business a svadobnej móde vysoký komfort - šitie oblekov a košieľ na mieru. Rovnako je skvelou voľbou, ak sa s formálnym oblečením ešte len zoznamujete.

 

business_tom_steed_web_2

 

Za prijateľnú cenu si môžete v butiku Tom Steed vyskladať oblek presne podľa vašich predstáv (výber látky, podšívky, fazóny, strihu...). Samozrejmosťou je vlastný monogram a to, že oblek Tom Steed vám padne ako uliaty! Pôjde totiž o originál šitý na vaše miery.

Nedopusťte, aby ste sa v deň svojej svadby cítili kvôli oblečeniu nepríjemne. Pre vašu partnerku ste ten NAJ muž na celom svete, a tak by ste sa mali cítiť aj vyzerať.

 


 

Inšpirujte sa fotografiami z aktuálnej kolekcie. 


Foto: Chriss by nevesta.sk
Pánska móda: Tom Steed - Made to measure

Model: Roman K. S.

Pánsky strih: Jean Louis David

Modelka: Katka K.

Šaty: Luisa Spagnoli
Vizáž a vlasy: Boris Bordács
Priestory: Sheraton Hotel Bratislava

Kristína  | 17.10.2012, 10:00

Fotogaléria

business_tom_steed_web_3business_tom_steed_web_4business_tom_steed_web_6business_tom_steed_web_3business_tom_steed_web_4business_tom_steed_web_6business_tom_steed_web_3business_tom_steed_web_4business_tom_steed_web_6