Hotel Amade Château

Romantický zámocký hotel, malý vrakúnsky „Versailles“ len 50 km od Bratislavy si právom zaslúži pozornosť pre viaceré výnimočné aspekty.
logo

Už pri príchode budete očarení príjemným prostredím rekonštruovaného kaštieľa a pri vstupe do dverí kaštieľa sa ocitnete v dávnych dobách. Tento dobový kaštieľ s 20 dvojlôžkovými izbami a 10 apartmánmi ako jedno z rodových sídiel Amadeovcov pochádzajúcich z rodu Guth-Kelled sa vyznačuje luiséznym štýlom z čias Ľudovíta XVI. a jednotným dizajnom v celom objekte. Izby sú dekorované v jednotnom štýle, ale líšia sa farebným prevedením.

 

amade_2

 

V každej izbe nachádzajú rôzne doplnky, či už ručne tkané prikrývky na posteliach, alebo rôzne umelecké predmety. Historizujúci nábytok vyrobený na mieru dopĺňajú starožitné solitéry, maľovka na chodbách a salónikoch je dekorovaná motívmi ruženca či bourbonovských ľalií, drevené obloženie stien reštaurácie je navrhnuté podľa francúzskych dobových vzorov.

 

amade_3


Rozprávková svadba s piatimi hviezdičkami vo Vrakúnskom „Versailles“


Romantika, príchod na koči, obradná miestnosť pre 100 svadobčanov, skvelé gurmánske lahôdky, novomanželský apartmán ako darček hotela... Hotel ponúka „Veľký“ deň v prostredí, kde sa snúbi kúzlo histórie s dokonalým luxusom. Nájdete tu všetko, čo robí svadbu nezabudnuteľnou.

 


Portál nevesta.sk a on-line časopis NEVESTA s týmto jedinečným hotelom spolupracuje pri realizácii svadobných fotoeditoriálov. Nádherné priestory hotela dokonale ladia so svadobnou témou.


Tešíme sa na naše ďalšie a ďalšie umelecké kreácie! 

 

Foto: Hotel Amade Château

red | 1.10.2012, 15:00