Prečo je časopis NEVESTA on-line?

Aj keď máme na svete už deviate číslo on-line Časopisu NEVESTA, stále sa stretávame s tým, že chodíte časopis hľadať do novinových stánkov alebo si ho chcete objednať. Keďže časopis vzišiel z portálu nevesta.sk, rozhodli sme sa zostať verní webovému prostrediu. Časopis NEVESTA bol, je a bude on-line.
ipad_portal_web_3_2012

Prináša to so sebou tieto úžasné výhody:

1, Keď si ho stiahnete do počítača, kedykoľvek v priebehu dňa si ho môžete prelistovať a pri zaujímavom odkaze sa prekliknúť na stránku o šatách, ktoré si práve prezeráte atď.

 

2, V elektronickej podobe a hlavne na iPade každá strana nádherne žiari a listovanie v časopise je jednoducho zážitok. Pričom obrázky a text si môžete ľubovolne zväčšovať.

 

3, Byť on-line je trendy. Už dávno je preč doba, keď sme si vystrihovali z časopisov fotky. Dnes si ich "hádžeme" na nástenku, zdieľame na sociálnych sieťach.

 

4, Je to ekonomické a ekologické. Časopis je voľne (zadarmo) stiahnuteľný a šíriteľný a šetríme lesy. A zbytočne nevírime prah na vašich poličkách, kde by sa kopili nové a nové čísla :) Stačí klik do archívu, alebo svojej virtuálnej knižnice.

 

5, Vďaka on-line verzii môžeme byť rýchli, aktuálni a flexibilní. Ak napríklad firma, ktorá u nás inzeruje, zmení svoje pôsobisko, my ho jednoducho aktualizujeme.

 

6, Dnes má už každý svoj web či FB stránku a jednotlivé strany alebo celý časopis si môže zdielať a dať všetkým vedieť, že NEVESTA o ňom píše.

 

Myslíme si, že papier by sa mal míňať na knižné skvosty a nadčasové veci, čo v budúcnosti môže byť napríklad ročenka časopisu NEVESTA... :) Nechajme sa prekvapiť...

 

Tak príjemné čítanie! TU.


Publikované 28. 10. 2012

Kristína  | 4.2.2014, 10:00