Ako si vybrať svadobného fotografa - 4. časť

Najneskôr dva týždne pred svadbou, keď vám už budú známe všetky detaily ohľadom svadby, si dohodnite ďalšie osobné stretnutie so svadobným fotografom.
svadobne_foto_1_titulka

Aby sa svadobné fotenie vydarilo...


Na stretnutí si upresníte vaše vzájomné predstavy a prejdete si Podrobný harmonogram svadobného dňa a presunov medzi jednotlivými miestami spolu s kontaktami na všetky dôležité osoby.

 

Nezabudnite uviesť aj adresy a plán cesty k jednotlivým svadobným lokáciám, prípadne GPS adresy daných miest. (Mimochodom, všetky spomínané zoznamy musia mať k dispozícii aj ostatné kľúčové osoby vášho svadobného dňa!)

Fotograf má teda pred svadbou v rukách zoznam dohodnutých miest na fotenie, harmonogram dňa a aj dôležité kontakty pre prípad nepredvídaných okolností. Je dobré, ak si deň predtým telefonicky overíte, či je pripravený prísť tak, ako ste sa dohodli a zopakujte, o koľkej hodine a na akom mieste sa stretnete. Bude od vás veľmi pekným gestom, ak mu zdôrazníte, že vo svadobný deň s ním a prípadne aj s jeho asistentom počítate pri svadobnom stole. Určite nechcete, aby si museli fotograf, kameraman či svadobný DJ schovaní v rohu svadobnej sály odhrýzať z chleba s loveckou salámou a občerstvovať sa kávou z termosky. Ak máte aktívnu kamošku či družičku, poproste ju, aby dohliadla na to, aby sa so svadobným menu na nich nezabudlo a bolo o nich na úrovni postarané.

 

Ako zažiariť (nielen) na fotografiách


Kašlite na vystrihovanie posledných menoviek na stôl o druhej nad ránom alebo prišívanie posledných kvetiniek na ozdobné stuhy.

 

Choďte spať včas, aby ste si stihli naozaj dokonale oddýchnuť!

 

Čaká vás krásny, zato však náročný deň! Preto nechajte výzdobu sály alebo prípravy auta na niekoho z rodiny a vy už naozaj choďte do postele! Vaša pleť sa vám odmení sviežou farbou bez kruhov a vačkov pod očami, vďaka čomu budete žiariť nielen na svadobných fotografiách!

 

Foto: Chriss by nevesta.sk


Publikované: 1.10.2012

eva  | 14.10.2015, 12:00