Svadobný salón Ľubica predviedol nové modely

Počas každoročnej prehliadky, ktorú usporadúva Svadobný salón Ľubica vždy v lete v Piešťanoch, sme mohli vidieť niekoľko svadobných modelov španielskej značky LA SPOSA, ale aj ručne maľované unikátne svadobné i spoločenské šaty. Poďme sa teda pozrieť, aké kúsky má vo svojom repertoári Svadobný salón Ľubica.
Svadobný salón Ľubica
lubica_titulka

Veľmi nežným a romantickým modelom sú tieto lilavé šaty korzetového strihu s ľahučkou tylovou sukňou. Šaty sú vkusne doplnené lesklým širokým opaskom ozdobeným drobným šperkom a chutnou čerešničkou na celkovom outfite je rozkošná kabelka zladená s modelom.

 

lubica_1


Ako z rozprávky vyzerajú modré šaty, ktoré svojím dizajnom tak trošku pripomínajú stredovek. Pôsobivé zdobenie na vrchnej časti šiat v spojení s uvoľneným strihom a modrou farbou robí z tohto modelu nádherné spoločenské šaty. Nevesty, ktoré plánujú svadbu v duchu stredoveku, by ich mohli pokojne využiť aj ako svadobné, keďže v stredoveku bola práve modrá farba typická pre svadobné šaty.

 

lubica_2


Ďalší modrý model púta pozornosť predovšetkým vďaka ručne maľovaným vzorom s nádherne prepracovanými detailami. Šaty na jedno ramienko sú akoby posypané strieborným práškom, takže sa pri každom pohybe ligocú ako modrá obloha posiata hviezdami.

 

lubica_3


Svadobný salón Ľubica myslel aj na dámy obľubujúce kratšie šaty a predviedol opäť ručne maľovaný model so sukňou nad kolená. Spojenie bledomodrej s jasnejšou žltou farbou a lesklými kamienkami na dekolte zaručí, že v tomto modeli určite neujdete pozornosti prítomných.

 

lubica_4


Výrazným modelom sú i tieto šaty hýriace žiarivými farbami. Pestrá farebná kombinácia rozžiari každú sálu i dámu, ktorá sa pre tento príjemne farebný model rozhodne.

 

lubica_5


Mimoriadne romantickým svadobným modelom značky LA SPOSA sú korzetové šaty so zníženým pásom doplnené o španielsky závoj s nežnou čipkou.

 

lubica_7

 

Trošku menej tradičným kúskom sú šaty s nariasenou širokou sukňou a korzetom, ktorý svojimi košíkmi pripomína mušle. Strih obopína postavu modelky a kladie dôraz na ženské krivky.

 

lubica_8

 

lubica_6

 

Svadobné šaty s dlhou pavučinkovou vlečkou a priliehavým strihom kladú dôraz na ženskosť a sú ozvláštnené drobnými kamienkami a romantickou čipkou, srdiečkovým výstrihom a decentnými tylovými ramienkami.

 

lubica_11

 

A tu je celá plejáda modeliek vo svadobných šatách zo Salónu Ľubica. Na prehliadke sa teda bolo na čo pozerať a každá budúca nevesta si prišla na svoje.

 

lubica_10


Ku skvostom, ktoré salón Ľubica počas prehliadky predviedol, patria aj tieto jemnučké a hravé krátke šaty na jedno ramienko. Model je zdobený maslovými kvietkami a vzdušná sukňa vzadu prechádza do ľahučkej vlečky.

 

lubica_9

 

Kvetinový vzor v spojení s maslovou farbou dodáva modelu nádych do štýlu vintage, no krátky veselý strih je veľmi svieži a moderný. Tento model sa salónu Ľubica podaril na výbornú.

 

Viac info o salóne: tu.


Foto: Svadobný salón Ľubica

Petra  | 30.9.2012, 10:00