Štýlová jesenná svadba s Verou Wang

Svetoznáma návrhárka svadobných šiat patrí k najuznávanejším dizajnérom v oblasti svadobnej módy už niekoľko rokov. Jej jesenná kolekcia, na ktorej prehliadku vás teraz pozývame, to len potvrdzuje. Avšak Vera Wang nezostala len pri svadobných šatách a navrhla aj niekoľko skvostných snubných prsteňov, ktoré urobia každé svadobné šaty ešte krajšími.
Vera Wang LOVE
vera_wang_tit

Minulý rok v decembri predviedla Vera Wang svoju kolekciu štyridsiatich diamantových snubných prsteňov s názvom LOVE. Tú sa teraz rozhodla doplniť o ďalších pätnásť kúskov spolu s niekoľkými náušnicami, príveskami a inými doplnkami.

 

vera_wang_8

 

Vera Wang sa podľa vlastných slov snažila vytvoriť šperky, ktoré zaujmú modernú aj tradičnú nevestu. Ak by vás zaujímalo, koľko taký originálny snubný prstienok od známej návrhárky stojí, cena jednotlivých šperkov sa pohybuje od 2 500 do 6 000 dolárov. Avšak pre nevesty, ktoré snívajú o 1,5-karátových diamantoch, tu je aj prsteň za 16 000 dolárov.

 

vera_wang5

 

Skutočne skvostnými kúskami medzi snubnými prsteňmi sú tie so zafírmi. Pri ich navrhovaní sa Vera Wang nechala inšpirovať tradíciou, známou najmä v anglicky hovoriacich krajinách, podľa ktorej by nevesta mala mať niečo požičané, niečo modré, niečo nové a niečo staré. Práve prsteň z bieleho zlata so zafírom je tým novým a modrým.

 

vera_wang6

 

Aby sme však nezabudli na jesennú svadobnú kolekciu z dielne Very Wang, prinášame vám na ukážku zopár originálnych a nezvyčajných kúskov, ktoré si získajú najmä nevesty túžiace po netradičnejších svadobných šatách. Ako dizajnérka vyhlásila, pri navrhovaní kolekcie šiat aj prsteňov sa snažila o dosiahnutie organického a prirodzeného vzhľadu.

 

vera_wang4

 

Atmosféru jesene dokonale vystihuje nádherný model, v ktorom staroružová prechádza do tmavšej tehlovo oranžovej farby. Abstraktný vzor na korzete prechádza do bohatej sukne. Tá pôsobí veľmi nadnesene a ľahko, akoby bola utkaná z pavučiniek babieho leta. Za povšimnutie stojí aj bohaté riasenie na sukni potiahnuté tenučkým priesvitným hodvábom. Predstavte si k tomu ešte nádherný zásnubný prsteň a dokonale jesenná nevesta je na svete.

 

vera_wang7

 

vera_wang2


Ak nie sú biele svadobné šaty nič pre vás a patríte k milovníčkam dokonale čiernej farby, Vera Wang zrejme pri tvorení tohto modelu, myslela aj na vás. Šaty čierne ako noc si žiadajú nejakú lesklú hviezdičku, ktorá by ich oživila. Vera Wang očividne nič nenechala na náhodu, a tak nejaký ten diamant urobí model hneď žiarivejším.

 

vera_wang1


Veľmi nežným a nenápadným kúskom sú priliehavé šaty telovej farby so zvláštnou aplikáciou na sukni. Sukňa strihu morskej panny je stále in a táto je doplnená hodvábnou spodničkou farby opadaného lístia, ktorá siaha až na zem.

 

vera_wang3


Zdá sa, že okrem jesene sa Vera Wang pri najnovšej kolekcii nechala inšpirovať aj gotikou, a tak sa zrodili skutočne prekrásne šaty. Kombinácia teplej marhuľovej oranžovej a čiernej farby spolu s čipkou, priesvitným hodvábom a lesklou mašľou na páse je jednoducho dokonalá. Vera Wang jednoducho vie, čo robí – jej modely sú ženské a nežné a zároveň originálne a nezvyčajné.

 

vera_wang

 

Zdá sa, že aj po dlhých rokoch pôsobenia v oblasti svadobnej módy, prekypuje Vera Wang stále novými nápadmi, ktoré skutočne stoja za to. Navyše, svoj závideniahodný talent, skúša uplatniť aj v iných odvetviach. Treba uznať, že pri šperkoch sa jej kreativita opäť naplno rozvinula a Vera Wang ukázala, že ani s pribúdajúcim vekom ešte zďaleka nepatrí do starého železa.

 

Foto: verawang.com, zales.com

Petra  | 19.9.2012, 10:00