Bisaku vám vytvorí zásnubný prsteň podľa vášho želania!

Staňte sa autorom jedinečného prsteňa pre vašu budúcu snúbenicu! Ak ste sa práve rozhodli, že ONA JE TÁ PRAVÁ, blahoželáme vám! Teraz však stojíte pred veľkou úlohou - ako a s čím ju požiadate o ruku? Ak ste nároční a chceli by ste jej prsteňom dokázať, aká je jedinečná, určite hľadáte niečo špeciálne. Navrhnite jej zásnubný prsteň podľa svojich predstáv a vyrazte jej dych!
bisaku_titulka_zasnubny

Nie nadarmo výraz "rodinné šperky" poznáme z minulosti, kedy bolo povinnosťou členov rodiny uchovávať a dbať o rodinné hodnoty, ktoré by v ťažkých časoch mohli pomôcť. Táto tradícia sa opäť dostáva do popredia a čoraz viac ľudí sa snaží dôležité rodinné udalosti spojiť aj so zábezpekou či zhodnotením svojho majetku pre svoje deti alebo ich deti.

 

Kvalitný šperk totiž nie je len úžasným darom - je aj trvalou hodnotou a investíciou do budúcnosti.

 

Presne toto spĺňa aj zásnubný prsteň, ktorý dokáže podľa vašich predstáv vytvoriť spoločnosť BISAKU.

 

Výber drahého kameňa

zasnubny_bisaku_1

Ak chcete, aby bol "snubáčik" naozaj výnimočný, nechajte ho osadiť briliantom s kvalitnými parametrami, alebo povedzte klenotníkovi spoločnosti Bisaku svoju presnú predstavu o tom, aké vlastnosti by tento drahokam mal spĺňať. Ide vám skôr o jeho veľkosť, cenu, farbu alebo uprednostníte jeho kvalitu? Alebo myslíte naozaj na niečo špeciálne a chcete, aby mala vaša budúca manželka v prsteni osadený investičný diamant výnimočnej kvality?  

Ak neviete, podľa akých kritérií sa rozhodnúť, začať môžete tu.

 

Pre naozaj netradičný zásnubný prsteň si môžete žiadať aj drahokamy smaragd, rubín či zafír, najnáročnejších by mohli zlákať výnimočné farebné diamanty (tzv. fancy diamonds)...bisaku_zasnubny_prsten

3D návrh vášho prsteňa

Ak už máte predstavu, aký drahokam či drahokamy budú prsteňu kraľovať, a nenašli ste dizajn, ktorý by vám vyhovoval, či spĺňal vaše predstavy, môžete v Bisaku opísať svoju predstavu o prsteni samotnom. Títo skúsení klenotníci, ktorí pri výrobe svojich šperkov používajú tú najmodernejšiu techniku v kombinácii s odbornou ručnou prácou, vám pomôžu krok za krokom načrtnúť jeho vizuál, ktorý sa potom aj skutočne zrealizuje.

 

Tak sa zrodí výnimočný prsteň pre výnimočnú ženu presne podľa vašich predstáv!

zasnubny_bisaku_2

Ak váhate, návštevou v Bisaku sa presvedčíte, že ste si zvolili toho správneho klenotníka!

 

PS: Ak patríte k náročným zákazníkom a pri svojej návšteve chcete mať zabezpečené súkromie, dohodnite si individuálny termín na tel.č. +420 542 213 154.

 


Foto:

BISAKU

eva  | 5.9.2012, 10:00