Výber obrúčok? Bisaku odhalí vaše skryté predstavy.

Výber obrúčok patrí k tým dňom, ktoré si užívate podobne ako návštevu svadobného salóna, či skúšku svadobného mejkapu. Predtým zažívate trochu stresu, máte plnú hlavu rôznych cenových ponúk, značiek, dizajnov a štýlov, ale keď ste už na mieste obklopení množstvom ligotavých prstienkov, môžete voľne dýchať a tešiť sa z chvíle, ktorá je pre vás naozaj dôležitá. S pomocou skúseného zlatníka ustúpi tento "miš-maš" rôznych štýlov do úzadia a vypláva na povrch presne to, čo vás vystihuje. Pretože dôležité je len jedno - aby ste odchádzali s vedomím, že ste našli prstene, ktoré sú pre vás ako stvorené.
bisaku_pr_obrucky_titulka

"To sú ony!"

To je veta, ktorá je najlepšou odmenou pre šperkára, ktorý vám predostrie ponuku svojich obrúčok a ktorý sa počas rozhovoru s vami snaží zistiť, aká je vaša predstava o ideálnych snubných prsteňoch. Ako nám povedala slečna Bergerová, vedúca brnenskej predajne známej šperkárskej značky BISAKU, väčšina zákazníkov - snúbencov má o svojich obrúčkach určitú predstavu, iba ju nevie presne vyjadriť a popísať. Je vlastne umením dobrého obchodníka a odborníka, aby túto skrytú predstavu pomohol odkryť a dvojici ponúkol také vzory prsteňov, ktoré zodpovedajú jej vkusu. 

 

V klenotníctve Bisaku vám ponúknu niekoľko ucelených kolekcií obrúčok, z ktorých každá sa vyznačuje svojim výnimočným charakterom a dizajnom. Budete si môcť vyberať z autorských kolekcií, ale aj z obľúbených svetových "bestsellerov". Prehliadku kolekcií môžete začať aj v galérii na webe snubni-prsteny.cz, niektoré obrúčky originálneho dizajnu si však značka chráni - preto ich uvidíte len pri osobnej návšteve klenotníctva v Brne a najnovšie aj v Prahe, alebo počas svadobných výstav v Čechách a na Slovensku.

bisaku_pr_obrucky_1

Zlato, paládium alebo platina?

Vo výbere materiálov stále vládne klasika - žlté, biele a červené zlato a ich rôzne odtiene. Možno vás však pre svoje vlastnosti osloví najnovší hit paládium, ktorý je oveľa odolnejší než zlato. Tento kov sa naviac vyznačuje svojou stálofarebnosťou (nepoužíva sa ródium) a je hypoalergénny.

Bisaku má v ponuke až 9 ucelených kolekcií, z ktorých si tri s názvom Allure, Kaona a White môžete pozrieť aj na webe.

bisaku_pr_obrucky_3

Výnimočnosť a luxus

Kovom, ktorý je oveľa odolnejší ako zlato, je platina. Prsteň z platiny predstavuje naozajstný luxus a kvalitu. Vďaka svojej pevnosti je odolnejší voči poškodeniu, preto sa vám na obrúčke z platiny tak rýchlo neobjavia stopy poškodenia. Obrúčky z platiny vás budú stáť síce viac, ale vďaka svojmu mierne tmavobielemu zafarbeniu sa vám odmenia svojou eleganciou a neokázalým luxusom.

 

Tip nevesta.sk: Urobte si z výberu obrúčok krásny deň!

Bisaku sídli v centre Brna a v centre Prahy, čo je ideálne mesto na výlet za hranicu všedných dní. Návštevu klenotníctva by ste mali absolvovať v dobrej nálade a plní energie - preto si predtým určite doprajte čas pre seba a dobrú kávičku (v Brne napríklad v známej Menšíkovej kaviarni) a po výbere obrúčok choďte ruka v ruke na prechádzku - napríklad na hrad Špilberk. Svoj výlet môžete zakončiť aj návštevou svetoznámej perly funkcionalistickej architektúry - Vily Tugandhat.

bisaku_pr_predajna_text

Ak si zvolíte za miesto svojej dobrodružnej výpravy za obrúčkami Prahu, začnite v jej úplnom centre, na Štupartskej 9, v novootvorenej predajni. Na prechádzke potom neobíďte Zlatú uličku, Chrám svatého Víta, a tiež architektonicky výnimočný "Tančící dům".

 

Nech vám ten deň utkvie v pamäti ako "Vtedy, keď sme si kúpili naše obrúčky"!


Foto:

Bisaku 

eva  | 9.11.2012, 10:00

Fotogaléria

bisaku_pr_obrucky_4_galeriabisaku_pr_predajna_galeriabisaku_pr_obrucky_4_galeriabisaku_pr_predajna_galeria