Testovali sme: Tri neviditeľné kroky. Fungujú?

Zvykli sme si, že keď chceme vyzerať krásne, stačí siahnuť po pekných tieňoch, kvalitnej špirále a šťavnatom lesku. Môže pomôcť našej kráse niečo, čo je neviditeľné? Priehľadné sérum na riasy a mihalnice, transparentná špirála alebo fixačný gél? Práve tieto prípravky sa nám dostali do rúk, a tak sme sa vrhli na testovanie, ktorému sme venovali až tri týždne. Čo sme zistili?
titulak_riasy

O čo by bol život nás žien jednoduchší, keby existoval jeden univerzálny prípravok, ktorý by fungoval na všetko. Na pleť, aj celé telo, na suchú aj zmiešanú pokožku, proti lámaniu nechtov aj vlasov... Bohužiaľ to tak nie je, až na pár svetlých výnimiek - žien, ktoré dostali do vienka bezproblémovú pleť bez vrások a vystačia si s jedným krémom a domácimi "babskými" receptami. Pre nás ostatné vymýšľajú kozmetické firmy stále nové a nové špeciálne prípravky na takmer každú časť tela. Máte problém napríklad s riedkym obočím? Mary Kay koncom júla predstavila zaujímavé novinky, ktoré ocenia práve dámy s redším obočím a mihalnicami.


Mary Kay® Vyživujúce sérum na riasy a obočie

serum_riasy

 

Čo sľubuje: Tenké, riedke obočie vyzerá po použití zdravšie, a zároveň sa zlepší aj jeho stav. Toto sérum bojuje proti vypadávaniu rias a dodáva im zdravší plnší vzhľad. Patentovaný vyživujúci komplex je kombináciou peptidov stimulujúcich bunkovú obnovu s aminokyselinami na spevnenie rias.
Naše skúsenosti: Podľa návodu sme sérum používali na noc, nanášaním na čistú a suchú pleť. Aplikuje sa jednoducho a rýchlo a pri kontakte s očami neštípe. Už po týždni sa pocit z rias zlepšil, stali sa pevnejšími a pri rannom maľovaní so špirálou viac poslúchali. Aj keď sme neverili, po dvoch týždňoch sme spozorovali zmeny aj na obočí, je pevnejšie a sem-tam naozaj dorástli aj chĺpky. Používame naďalej a veríme, že aj tu bude platiť - čím dlhšie používanie, tým lepšie výsledky. 


Mary Kay® Transparentná maskara

serum_spirala

 

Čo sľubuje: Číra maskara s dvojakým použitím okamžite zväčšuje objem rias a predlžuje ich dĺžku. Možno ju použiť ako vyživujúci podklad pod bežnú maskaru alebo samostatne pre prirodzený, zdravý vzhľad. Jedinečná kefka so zmiešanými vláknami bola špeciálne vytvorená pre hladké a rovnomerné nanesenie gélu od korienkov až po končeky bez zlepenia rias.
Naše skúsenosti: Zamilovali sme sa do nej! Vytáčacie klieštiky išli bokom, keďže je oveľa pohodlnejšie použiť transparentnú maskaru, ktorá riasy nádherne predĺží, vytočí a zväčší objem. A keď následne použijete čiernu predlžujúcu špirálu Mary Kay®  Lash Love, efekt obrovských očí bude dokonalý!


Mary Kay® Fixačný gél pod make-up s SPF 15

fixacny_gel

 

Čo sľubuje: Tento patentovaný, ľahký fixačný gél s UVA/UVB ochranou vytvára perfektný základ pre dokonalé nanesenie podkladovej bázy. Obsahuje látky rozptyľujúce svetlo, ktoré pomáhajú vyhladiť pleť a predĺžiť trvanlivosť naneseného mejkapu.
Naše skúsenosti: S fixačným gélom od Mary Kay máme tie najlepšie skúsenosti. Tento nový typ obohatený o UVA/UVB ochranu je ideálny na leto. Krásne splynie s pokožkou, nedrobí sa a dobre reaguje s tekutým make-upom aj púdrovým make-upom. Líčenie s ním vydrží oveľa, oveľa dlhšie.

 

Verdikt:

Tri neviditeľné kroky, ktoré majú viditeľné výsledky :)


 


miniSÚŤAŽ s Mary Kay

Vyhrajte Vyživujúce sérum na riasy a obočie!

 

Podeľte sa s nami o Vaše tipy na líčenie očí - ako dosiahnuť zvodný pohľad. Používate tiene aj špirálu, kreslíte si linky?

Svoje názory píšte do diskusie k článku! A nazabudnite sa podpísať :)

 

 

Jednu z vás odmeníme Vyživujúcim sérom na riasy a obočie od Mary Kay.

Žrebujeme 31. augusta.

 


 

Gratulujeme výherkyni: Miriama Dž.!

 

 

Foto: Mary Kay

Kristína  | 24.8.2012, 10:00